ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντε λα Μπέγια: "Να δείξουμε ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα"

Ντε λα Μπέγια: "Να δείξουμε ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα με τη Βέροια, τη μάχη του τίτλου και τον ανταγωνισμό με τον Αλί Σισικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού ακραίου μπακ.

Ο Ισπανός ακραίος μπακ του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια;, μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αυριανό (29/1, 19:30) εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια, για τη μάχη του τίτλου και αν υπάρχει κίνδυνος εφησυχασμού λόγω της βαθμολογικής διαφοράς, ενώ ρωτήθηκε και για τον ανταγωνισμό με τον Αλί Σισοκό.

"Πάντα είναι δύσκολο όταν παίζεις εκτός έδρας. Επομένως αν δεν πας με όλες τις δυνάμεις σου, τη συγκέντρωσή σου και με άψογη συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο, τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν πολύ. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και δυνατοί ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε", ανέφερε για τον αγώνα με την Βέροια και για το αν η αλλαγή προπονητή στην ομάδα της Ημαθίας μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά, είπε:

΅"Πάντα όταν υπάρχει μία αλλαγή προπονητή, όλοι οι παίκτες προσπαθούν να δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν και προσπαθούν να αποδείξουν σε εκείνον την αξία τους, και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του. Επομένως όλοι οι παίκτες που θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο με τον καινούργιο προπονητή θα τα δώσουν όλα. Για αυτό εμείς θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Για το αν υπάρχει κίνδυνος εφησυχασμού από τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά, απάντησε: "Όχι σε καμία περίπτωση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, ο καθένας από μόνος του, θέλουν να δείξουν την προσωπική τους αξία, βρισκόμαστε στη μέση του πρωταθλήματος. Έχουμε τελειώσει τον πρώτο γύρο με μία μεγάλη διαφορά, όμως αν δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας στον δεύτερο γύρο, μπορεί αυτή η διαφορά μπορεί να χαθεί. Επομένως είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτή τη διαφορά".

Για το τι δείχνει η μεγάλη βαθμολογική διαφορά, τόνισε: "Δείχνουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Θέλουμε να δείξουμε ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Όποιον παίκτη και αν επιλέξει ο προπονητής, είναι εκείνος που θα πρέπει να δείξει το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε τους βαθμούς".

Τέλος, για την έλευση του Αλί Σισοκό σχολίασε: "Σίγουρα, πάντα ο συναγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες κάνει καλό σε μία ομάδα. Ο καθένας από την πλευρά του θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Ο υγιής ανταγωνισμός κάνει καλό και θα βγει κερδισμένη η ομάδα από αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπέντο: "Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η θέση του Ρέτσου"
"Χαλ και Μάρκο Σίλβα προσπαθούν να κλέψουν τον Μιλιβόγεβιτς"
Μοναδικό πρόβλημα ο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό
"Μπλόκο" Ολυμπιακού στην ΑΕΚ για τα τηλεοπτικά
Κούρσα αντοχής σε τρία μέτωπα για τον Ολυμπιακό
Μιλιβόγεβιτς: Παιχνίδι τακτικής ή όντως "κόλλησε" η μεταγραφή;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ