ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμπά: "Περιμένουμε δύσκολη κλήρωση, δεν έχω προτίμηση"

Σεμπά: "Περιμένουμε δύσκολη κλήρωση, δεν έχω προτίμηση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έτοιμος θα είναι τον Φελβάρη ο Ολυμπιακός για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις σύμφωνα με τον Σεμπά, που δεν έχει προτίμηση ενόψει της κλήρωσης στη Νιόν. Τι είπε ο Βραζιλιάνος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ (12/12, 19:30).

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" (12/12, 19:30), τις δυσκολίες που αναμένεται να συναντήσει ο Ολυμπιακός, τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν και την κλήρωση για τους "32" του Europa League, μίλησε ο Σεμπά στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου στην κάμερα της NOVA:

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι σε καλύτερη κατάσταση τον Φεβρουάριο ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στους "16" του Europa League:

"Σίγουρα. Θα αντιμετωπίσουμε κατά πάσα πιθανότητα έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Μέχρι τότε αυτό θα γίνει, αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί βέβαια έχουμε να σκεφτούμε πολλά πράγματα, όπως το πρωτάθλημα και τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Θα είμαστε έτοιμοι όμως για τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις".

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για την κλήρωση (12/12):

"Όχι, δεν έχω κάποια προτίμηση. Γνωρίζουμε και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα είναι πάρα πολύ δύσκολος ο αντίπαλος που θα μας τύχει. Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι, δεν έχω κάποια προτίμηση".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

"Ξέρουμε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία ομάδα η οποία έως τώρα έχει κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Άρα, αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες στην έδρα του. Εμείς θέλουμε να βγούμε νικητές από το παιχνίδι αυτό. Θέλουμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε πως θα έχουμε δυσκολίες. Όμως, είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό".

Για το αν προβληματίζει τον Ολυμπιακό η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους "Ζωσιμάδες":

"Αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες. Και οι δύο θα παίξουν σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Εμείς, φυσικά, δεν θα μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι όπως θα κάναμε σε ένα καλύτερο γήπεδο, όμως το σημαντικό είναι να κάνουμε ένα όσο το δυνατόν πιο καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε".

Για το αν ο ίδιος αισθάνεται πως περνάει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του:

"Νιώθω ότι είναι από τις καλύτερες στιγμές στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Ελπίζω να έχει συνέχεια αυτό και με αυτή την προσπάθειά μου να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου με πολλά γκολ".

ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ: "ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ"

Για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στους "Ζωσιμάδες" μίλησε και ο Ταρίκ Ελιουνούσι στην κάμερα της NOVA:

"Νομίζω πως θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Στη Super League δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Μπορούμε να πούμε πως δεν είναι εύκολο με οποιαδήποτε ομάδα. Γιατί όλοι μάχονται. Ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό.

Πρέπει να κινηθούμε σε υψηλό επίπεδο ώστε να επιστρέψουμε με τους τρεις πόντους. Θα είμαστε έτοιμοι. Είμαι βέβαιος πως θα είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Και ευελπιστώ να επιστρέψουμε με τους τρεις πόντους", υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Νορβηγός διεθνής εξτρέμ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ιντέγε δίπλα στα παιδιά του Coca Cola Cup
Σαλίνο: "Με ήθελε πίσω ο Ολυμπιακός, αλλά..."
Χωρίς Καπίνο, με Ρέτσο ο Ολυμπιακός στα Γιάννινα
Europa League: Αυτή την κλήρωση θέλετε για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
Μπέντο: "Θα κριθούμε στα ματς της Ευρώπης τον Φεβρουάριο"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ