ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Θα κριθούμε στα ματς της Ευρώπης τον Φεβρουάριο"

Μπέντο: "Θα κριθούμε στα ματς της Ευρώπης τον Φεβρουάριο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΣ είναι αρκετά κρίσιμο για τον Ολυμπιακό όπως υποστήριξε ο Πάουλο Μπέντο στην ομιλία του προς τους παίκτες των "ερυθρόλευκων" στους οποίους οποίους τόνισε πως όλοι θα κριθούν στα ευρωπαϊκά ματς του Φλεβάρη.

Ο Πάουλο Μπέντο μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση του Σαββάτου ζήτησε προσοχή στο ματς με τον ΠΑΣ και τόνισε από ότι από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα. Υποστήριξε μάλιστα ότι στα ματς του Φεβρουαρίου είναι που θα κριθούν όλοι και θα φανεί τι πρέπει να κάνουν.

Χαρακτηριστικά όπως αναφέρει ο Κυριακάτικος Τύπος ο Μπέντο είπε:

«Τώρα είναι μπροστά μας είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι στον ΠΑΣ. Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, αυτήν τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα. Προκριθήκαμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε και πάλι στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο. Σε εκείνα τα νοκ άουτ παιχνίδια θα κριθούμε, σε εκείνους τους αγώνες θα φανεί τι μπορέσαμε να καταφέρουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ