ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαλίνο: "Με ήθελε πίσω ο Ολυμπιακός, αλλά..."

Σαλίνο: "Με ήθελε πίσω ο Ολυμπιακός, αλλά..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λεάντρο Σαλίνο μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για την παρ' ολίγο επιστροφή του στον Ολυμπιακό και τον λόγο που δεν πραγματοποιήθηκε.

Στην βραζιλιάνικη ιστοσελίδα " torcedores.com" παραχώρησε δηλώσεις ο Λεάντρο Σαλίνο, που ρωτήθηκε τους λόγους που δεν προχώρησε η μεταγραφή του στην Ιντερνασιονάλ αλλά ούτε και το σενάριο επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος μπακ ισχυρίστηκε πως έλαβε κλήση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να υπογράψει ξανά στον Ολυμπιακό, όμως φτάνοντας στην Ελλάδα οι Πειραιώτες είχαν καλύψει τις θέσεις των ξένων.

"Όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό, ήμουν σχεδόν έτοιμος να πάω στην Ιντερνασιονάλ, αλλά με την αλλαγή του προπονητή, ο Φαλκάο έφυγε και ανέλαβε ο Σέλσο Ροθ, η συμφωνία σταμάτησε. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και διανύει μία πολύ άσχημη κατάσταση.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με κάλεσε πίσω, πήγα στην Ελλάδα, αλλά όταν πήγα στην Ελλάδα για να υπογράψω είχε ξεπεραστεί το όριο των ξένων. Τώρα κάνω ανάλυση προτάσεων τόσο εδώ στη Βραζιλία όσο και στο εξωτερικό", υποστήριξε ο Λεάντρο Σαλίνο.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς Καπίνο, με Ρέτσο ο Ολυμπιακός στα Γιάννινα
Europa League: Αυτή την κλήρωση θέλετε για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
Μπέντο: "Θα κριθούμε στα ματς της Ευρώπης τον Φεβρουάριο"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ