ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Καπίνο, με Ρέτσο ο Ολυμπιακός στα Γιάννινα

Χωρίς Καπίνο, με Ρέτσο ο Ολυμπιακός στα Γιάννινα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο πήρε στην 18άδα για το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα τον Τσόρι που “απειλεί” τον Φορτούνη για μία θέση στο αρχικό σχήμα. Έξω ξανά ο Μάριν, εκτός και ο Ρομαό. Δεν πρόλαβε ο Καπίνο που κρίθηκε ανέτοιμος.

Δεν είχε και καμιά σοβαρή έκπληξη η ανακοίνωση της αποστολής του Πάουλο Μπέντο για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες”.

Για παράδειγμα η απουσία των Μάριν και Ρομαό δεν μπορεί να είναι “κεραυνός εν αιθρία”. Ο μεν Γερμανός είναι μονίμως στην εξέδρα, ο δε Ρομαό έχει μόλις τέσσερις παρουσίες σε 18άδα αγώνα πρωταθλήματος σε σύνολο 11 αγωνιστικών! Προφανώς ο Αφρικανός δεν ενθουσίασε τον Μπέντο με την εικόνα του στην Κύπρο.

Αντιθέτως, ο Τσόρι θα ηγηθεί της αποστολής των “ερυθρολεύκων” στην Ήπειρο και δεν θα προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη ακόμα και η παρουσία του στην ενδεκάδα. Βέβαια, φαβορί είναι ο Φορτούνης, αλλά η εικόνα του Ντομίνγκες στο Ρέντη είναι ικανή για να αλλάξει άποψη στον Μπέντο.

Στα ευχάριστα για τον Πορτογάλο η επιστροφή των Καπίνο και Ρέτσου στις προπονήσεις από το Σάββατο (10/12). Ωστόσο, μόνο ο Ρέτσος θα ακολουθήσει την αποστολή κι αυτό γιατί ο Καπίνο κρίθηκε ανέτοιμος παρά το γεγονός ότι δεν αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση.

Έτοιμος είναι και ο Πάρντο, ο οποίος για προληπτικούς λόγους είχε κινηθεί συντηρητικά στην χθεσινή προπόνηση (τετρακέφαλο) και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, επειδή ο Ελιουνούσι έχει παρουσιάσει εμφανή σημάδια κόπωσης το τελευταίο διάστημα.

Ο Μάρκο Μάριν είναι και πάλι εκτός αποστολής, γεγονός που έχει εξελιχθεί πλέον σε... συνήθειο. Από εκεί και πέρα, έξω είναι και ο Καπίνο που παρότι προπονήθηκε κανονικά, κρίθηκε ανέτοιμος. Μέσα είναι ο Ρέτσος που επέστρεψε από τον τραυματισμό του και ο Ντομίνγκες.

Στην Αθήνα θα μείνουν ο τραυματίας Ελαμπντελαουί και οι Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Σιόβας, Μανιάτης, Βούρος και Ζντιέλαρ.

Αναλυτικά η αποστολή που θα πετάξει την Κυριακή (11/12, 18.00) για τα Ιωάννινα: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ