ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πάει Ολυμπιακό ο Σισοκό τις επόμενες 24 ώρες"

"Πάει Ολυμπιακό ο Σισοκό τις επόμενες 24 ώρες"

Η τοπική εφημερίδα της πόλης της Άστον Βίλα, "Biringham Mail" έγραψε ότι ίσως και εντός της ημέρας πιθανότατα θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Γάλλου στους "ερυθρόλευκους" έως το τέλος της σεζόν.

Μοιάζει με μία υπόθεση τελειωμένη. Με μία υπόθεση που απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί. Ο Αλί Σισοκό είναι ο παίκτης που θέλουν στο λιμάνι για να δώσει βοήθειες στον Ντε Λα Μπέγια στο αριστερό άκρο της άμυνας και το πρωί της Τρίτης (10/1) στην Αγγλία ανέφεραν ότι ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 24 ωρών.

Η Άστον Βίλα έχει έδρα στο Μπέρμιγχαμ και η τοπική εφημερίδα " Birmingham Mail" έγραψε ότι ο Σισοκό φεύγει άμεσα από την αγγλική ομάδα με προορισμό τον Πειραιά. Επίσης, σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή για να τελειώσει οριστικά το θέμα.

Μάλιστα, για να ενισχύσουν το ρεπορτάζ τους ως προς το ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την Άστον Βίλα, έγραψαν ότι οι “χωριάτες” ήδη βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του και μάλλον τον έχουν βρει στο πρόσωπο του Ρέμι Γκάρντε της Νόριτς.

Είναι γεγονός πάντως ότι αυτή τη στιγμή για να μην καταλήξει στον Πειραιά ο παίκτης θα πρέπει να συμβούν “σημεία και τέρατα”. Ο Σισοκό θα πιάσει λιμάνι ως δανεικός εώς το καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα με τους Άγγλους θα μπει και οψιόν αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σίλβα: "Άλλο η νίκη του Ολυμπιακού στο Emirates, άλλο μία νίκη της Χαλ στο Old Trafford"
"Κόλλησε" προς το παρόν του Πάρντο με τη Ναντ
Top10, 2η αγωνιστική: Ice, ice, baby
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ