ΑΓΓΛΙΑ

Σίλβα: "Άλλο η νίκη του Ολυμπιακού στο Emirates, άλλο μία νίκη της Χαλ στο Old Trafford"

Σίλβα: "Άλλο η νίκη του Ολυμπιακού στο Emirates, άλλο μία νίκη της Χαλ στο Old Trafford"

Ο Μάρκο Σίλβα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Χαλ με τη Γιουνάιτεντ για το League Cup Αγγλίας και υποστήριξε πως μία νίκη επί των "Κόκκινων Διαβόλων" θα είναι διαφορετική απ' την αντίστοιχη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ.

Ο Μάρκο Σίλβα άρχισε με το δεξί την καριέρα του στον πάγκο της Χαλ Σίτι, καθώς οι "τίγρεις" επικράτησαν με 2-0 της Σουόνσι και πήραν την πρόκριση στη φάση των 32 του Κυπέλλου Αγγλίας. Παρ' όλα αυτά, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μπροστά του μία τεράστια πρόκληση, καθώς το βράδυ της Τρίτης (10/01), η Χαλ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον πρώτο ημιτελικό του League Cup.

Ο 39χρονος προπονητής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης και αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη που είχε πετύχει, ως τεχνικός του Ολυμπιακού, μέσα στο Emirates. Ο Πορτογάλος υποστήριξε πως μία πιθανή νίκη επί των "Κόκκινων Διαβόλων" θα είναι διαφορετική απ' αυτή των "ερυθρολεύκων" επί της Άρσεναλ, επειδή ανέλαβε πριν από μερικές ημέρες τις "τίγρεις", ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Σίλβα: "Άλλο η νίκη του Ολυμπιακού στο Emirates, άλλο μία νίκη της Χαλ στο Old Trafford"

"Είναι διαφορετικό και νομίζω πως είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί είναι διαφορετικό. Όταν πήγα στο Emirates με τον Ολυμπιακό, δούλευα ήδη 3-4 μήνες με την ομάδα. Πήγα στον Ολυμπιακό τον Ιούλιο και είχα δημιουργήσει το δικό μου ρόστερ. Έκανα κανονικά προετοιμασία με την ομάδα. Αντιμετωπίσαμε την Άρσεναλ, η οποία φυσικά και ήταν το μεγάλο φαβορί, όμως είχαμε πίσω μας μήνες σκληρής δουλειάς.

Αυτή την στιγμή είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Όταν με ρωτάτε αν έχω -έστω- ένα διαθέσιμο σέντερ μπακ για τον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ, καταλαβαίνετε πως είναι εντελώς διαφορετικό. Το να προκριθούμε στον τελικό δεν είναι εύκολο. Η Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί, αλλά θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ