ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κόλλησε" προς το παρόν του Πάρντο με τη Ναντ

"Κόλλησε" προς το παρόν του Πάρντο με τη Ναντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν ταξίδεψε, όπως αναμενόταν, για Γαλλία ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος έχει μία μικρή οικονομική διαφορά με τη Ναντ. Αναμένεται να διευθετηθούν άμεσα οι τελευταίες λεπτομέρειες, ίσως και εντός της ημέρας.

Από το βράδυ της Κυριακής (8/1) υπήρχε η πληροφορία ότι ο Φελίπε Πάρντο θα έμπαινε το πρωί στο αεροπλάνο με προορισμό την Γαλλία για να υπέγραφε τον εξάμηνο δανεισμό του στη Ναντ.

Τελικά, ο Κολομβιανός εξτρέμ πήγε το απόγευμα της Δευτέρας (9/1) κανονικά στο Ρέντη για να κάνει την προπόνησή του προς έκπληξη πολλών! Δεν έχει χαλάσει φυσικά η μετακίνησή του στα “καναρίνια” εώς το καλοκαίρι. Και δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα χαλάσει κιόλας.

Απλώς, ενώ ο Ολυμπιακός και η Ναντ τα έχουν βρει σε όλα, υπάρχει μία μικρή οικονομική διαφορά του Πάρντο με τα “καναρίνια”. Μια διαφορά που απ' ό,τι φαίνεται θα καλυφθεί άμεσα, ενδεχομένως ακόμα και εντός της ημέρας.

Στη Γαλλία είχαν βιαστεί πριν από τρεις μέρες να γράψουν ότι ο Κολομβιανός είχε ήδη υπογράψει, όμως, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Επαναλαμβάνουμε, ο δανεισμός του Πάρντο έχει “κολλήσει” προς στιγμήν για κάποιες λεπτομέρειες που δεν φαίνεται να είναι ικανές να εμποδίσουν την πραγματοποίηση της μετακίνησής του.

Άλλωστε από την πρώτη στιγμή και ο Πάρντο μόνο αρνητικός δεν ήταν όταν πληροφορήθηκε για την προοπτική της Ναντ. Φυσικά και δεν τον αφήνει αδιάφορo να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα. Θέλει ωστόσο να πάει και με συγκεκριμένους οικονομικούς όρους. Επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για μικρή οικονομική διαφορά που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καλυφθεί...

Η Ναντ από την πλευρά της θα ήθελε να τελείωνε άμεσα με τον δανεισμό του Κολομβιανού, γιατί ο τεχνικός της Σέρτζιο Κονσεϊσάο σκοπεύει να του δώσει άμεσα χρόνο συμμετοχής. Το Σάββατο (14/1) τα “καναρίνια” παίζουν με την Τουλούζ. Άρα, αν ολοκληρωθεί μέχρι την αύριο η μετακίνησή του στη Ναντ, είναι πολύ πιθανό στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας να τεθεί αντιμέτωπος με τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Τζίμι Ντουρμάζ!

Μοιάζει λοιπόν να πήρε μία μικρή παράταση χωρίς ωστόσο να υπάρχει και ιδιαίτερη ανησυχία ότι μπορεί να χαλάσει ο δανεισμός του. Παρεμπιπτόντως επέμεναν στην Γαλλία ότι η οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή είναι όντως στα 5 εκατομμύρια ευρώ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιστροφή για Ελιουνούσι, Καρντόσο στον Ολυμπιακό
Αναβολή του αγώνα κυπέλλου με Ολυμπιακό ζήτησε ο Άρης
Μάνταλος για Λισγάρα: "Διακινδύνευσε την σωματική ακεραιότητα…"
Στο +12 αδειάζει και η κλεψύδρα
Κανένα θέμα Ανσαριφάρντ για Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ