ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Αμπντούν, η εντολή και η δίωξη

O Αμπντούν, η εντολή και η δίωξη
INTIME SPORTS

Μύλος έγινε με τον Τζαμέλ Αμπντούν, σχετικά με το ποιός αποφάσισε να μη παίξει στο φιλικό με τη Σίμουρκ, το πότε επενέβη η διοίκηση, το ποιός είναι ο ρόλος του Μίτσελ και το πως ξεκίνησε η απομάκρυνση των δυο Αλγερινών. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες...

Μετά απο μια θυελλώδη ημέρα, τα πράγματα ξεκαθαρίστηκαν και όλα ξεκίνησαν από τη συμπεριφορά του Αμπντούν το τελευταίο πενταήμερο, που μεταμορφώθηκε, δεν μιλούσε σε κανέναν, ήταν ράθυμος και γενικά έδειχνε δυσαρέσκεια με την παραμονή του στον Ολυμπιακό. Η σπίθα που άναψε τη φωτιά, ήταν η άρνηση του Αλγερινού να παίξει στο ματς με την αζέρικη ομάδα.

Ο Αμπντούν ( που προπονήθηκε μόνος του την Τετάρτη και εν συνεχεία κλήθηκε για απολογία στα γραφεία της ΠΑΕ ) είπε στον Μίτσελ στην προπόνηση που προηγήθηκε του αγώνα ότι δεν θέλει να αγωνισθεί. Ο Μίτσελ του απάντησε "θα το μεταφέρω στη διοίκηση" και ο Ισπανός τεχνικός πήρε την εντολή από τον Πειραιά να τον αφήσει στην εξέδρα, όπως και έγινε.

Όσον αφορά στη στάση των Τζιμπούρ, Αμπντούν, όλα ξεκίνησαν από τις απαιτήσεις τους να πάρουν περισσότερα λεφτά από αυτά που είχαν συμφωνήσει. Γκρίνιαζαν συνεχώς, με μπροστάρη τον Τζιμπουρ και ...ουρά τον Αμπντούν. Ήθελαν να πάρουν περισσότερα χρήματα, εκτιμώντας οτι η καλή εφετινή χρονιά που έκαναν στον Ολυμπιακός τους νομιμοποιεί να έχουν αυτές τις απαιτήσεις.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον Τζιμπούρ, τον κάλυπτε ως ένα σημείο, πίστευε ότι ήταν πρόσκαιρο καπρίτσιο, αλλά όταν παρατράβηξε το πράγμα, έδωσε εντολή να πωληθεί.

Χαρακτηριστικό της νοοτροπίας του Αμπντούν , για την προτεραιότητα του οικονομικού κομματιού, είναι ένας διάλογος που είχε με φίλαθλο, που τον ρώτησε στο Ζέεφελντ "αν σου δώσει η Ρεάλ ένα εκατομμύριο και ο Ολυμπιακός δυο εκατομμύρια, ποιόν θα προτιμήσεις;" και απάντησε "φυσικά τον Ολυμπιακό".

Στον Πειραιά εξάλλου δεν μπορούν να καταλάβουν από που προκύπτει η ποινική δίωξη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Σάββα Θεοδωρίδη, όταν δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνα του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης, κι όταν οι διαιτητές του αγώνα, στην έρευνα που έκανε η ΚΕΔ απάντησαν ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήγε στα αποδυτήρια για να τους ευχηθεί καλή επιτυχία και τίποτα άλλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ