ΡΟΜΑ

Ντε Ρόσι: "Η Αταλάντα έβαλε τρία γκολ στο Άνφιλντ, μπορούμε και εμείς ανατροπή με Λεβερκούζεν"

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο της Ρόμα σε ματς του Europa League κόντρα στην Μίλαν
Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο της Ρόμα σε ματς του Europa League κόντρα στην Μίλαν @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Ρόμα έχασε μεγάλο μέρος των ελπίδων της για πρόκριση στον τελικό του Europa League μετά από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Λεβερκούζεν στον πρώτο ημιτελικό, με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να δίνει όμως σύνθημα αντεπίθεσης ενόψει της ρεβάνς.

Ο τρίτος διαδοχικός ευρωπαϊκός τελικός (πήρε το Conference League το 2022, έχασε το Europa League πέρυσι) ήταν ένας από τους στόχους της Ρόμα τη φετινή σεζόν, όμως ο πρώτος ημιτελικός κόντρα στην Λεβερκούζεν αποδείχτηκε οδυνηρή εμπειρία αφού ηττήθηκε καθαρά με 2-0 στο "Ολίμπικο".

Πλέον, με το σκορ αυτό και με δεδομένο πως η Λεβερκούζεν δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, οι ελπίδες έχουν μειωθεί σημαντικά, ωστόσο οι Ρωμαίοι δεν πετούν λευκή πετσέτα στη μάχη της πρόκρισης στον τελικό του Europa.

"Θα είναι ακόμα πιο δύσκολη η ρεβάνς με την Λεβερκούζεν όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και η Αταλάντα νίκησε με 3-0 την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

Εάν στο πρώτο ημίωρο καταφέρουμε και βάλουμε ένα γκολ, μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Για τους οπαδούς μας θα είναι ένα όνειρο", τόνισε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ενόψει του ντέρμπι πρωταθλήματος με την Γιουβέντους, για να προσθέσει:

"Είναι προφανές ότι θα πρέπει να κάνουμε διαχείριση δυνάμεων, δεν θα παίξουν απέναντι στην Γιουβέντους οι ίδιοι 11 παίκτες που άρχισαν στον ημιτελικό. Δεν παρατάμε πάντως κανέναν από τους στόχους μας.

Την Γιουβέντους και τον Μάσιμο Αλέγκρι θα τους αντιμετωπίσουμε με μεγάλο σεβασμό. Ο Αλέγκρι έχει γράψε ιστορία στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Είχε παίξει μαζί με τον πατέρα μου και μου έχει μιλήσει για αυτόν. Από πλευράς αποτελεσμάτων η Γιουβέντους είχε μία άσχημη περίοδο και θέλει βαθμούς για να διασφαλίσουν το Champions League αλλά και εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε το συγκεκριμένο στόχο".

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ