ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελεσίγραφο Βρέντζου σε Τζεμπούρ

Τελεσίγραφο Βρέντζου σε Τζεμπούρ
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βρέντζος ζήτησε από τον Τζεμπούρ να φέρει πρόταση στον Ολυμπιακό αλλιώς θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας

Σκληραίνει κι άλλο τη στάση του ο Ολυμπιακός στο θέμα του Ραφίκ Τζεμπούρ, καθώς ο Αλγερινός άσος έχει χάσει το μεγαλύτερο στάδιο της προετοιμασίας με σκοπό να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Βρέντζος συναντήθηκε με την πλευρά του 29άχρονου επιθετικού και ξεκαθάρισε πως είτε θα έρθει επίσημη πρόταση, είτε ο παίκτης πρέπει να επιστρέψει πίσω στην ομάδα.

"Θα πρέπει να γυρίσεις αμέσως στην ομάδα, αλλιώς να είσαι έτοιμος να υποστείς τις ανάλογες κυρώσεις στην περίπτωση που αυτό δεν το κάνεις πράξη", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του κ. Βρέντζου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες οι ερυθρόλευκοι άφηναν να διαρρεύσει πως: "αν ο Τζεμπούρ αισθάνεται πως έχει κλείσει ο κύκλος του στον Ολυμπιακό και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα ξένο πρωτάθλημα, ας μας φέρει μία καλή πρόταση και εμείς θα την εξετάσουμε".

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη στάση που κρατά και ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος αρνήθηκε να αγωνιστεί στο φιλικό της Τρίτης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ