ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήνυμα Μαρινάκη σε Τοροσίδη, Μέγιερι, Χολέμπας

Μήνυμα Μαρινάκη σε Τοροσίδη, Μέγιερι, Χολέμπας
INTIME SPORTS

Οι συναντήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με παίκτες συνεχίστηκαν, με τους Τοροσίδη, Μέγιερι και Χολέμπας να παίρνουν το μήνυμα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Διαβάστε τι ειπώθηκε.

Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά σε μια πολύ κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα, καθώς νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-2), μείωσε στο -2 και τώρα υποδέχεται την ΑΕΚ, όπου θέλει το τρίποντο για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης που πάντα είναι δίπλα στην ομάδα συναντήθηκε με τρεις ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους εξηγήσεις ποιες είναι οι απαιτήσεις του συλλόγου και πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα για την ομάδα.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο , αλλά και εκπροσώπους της Θύρας 7 , ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ΠΑΕ, συναντήθηκε με τον αρχηγό Βασίλη Τοροσίδη και τους Μέγιερι, Χολέμπας.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ξεκάθαρο και μαρτυρούσε την τρέλα και το πάθος του προέδρου του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι αυτή την φορά.

Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" τόνισε στους τρεις παίκτες πως θέλει να κάνουν το 10 στα 10 στην Superleague και πρώτα απ' όλα να συνεχίσουν τις νίκες, προκειμένου να φτάσουν με το απόλυτο μέχρι το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στον Πειραιά και συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει επιτυχίες και στις τρεις διοργανώσεις που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa League), μα δεν βάζει τίποτα πάνω από την κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα.

Ο τίτλος είναι αυτοσκοπός για όλους στο Λιμάνι και αυτό είναι το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ