ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Όλα για το πρωτάθλημα"

"Όλα για το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Σε πολύ καλό κλίμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε την Τετάρτη (8/2) με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της "Θύρας 7". Ποιο ήταν το κεντρικό μήνυμα της συνάντησης

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της "Θύρας 7" είχε το απόγευμα της Τετάρτης (8/2), ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενόψει του ντέρμπι της Παρασκευής (10/2) με την ΑΕΚ στο Φάληρο, αλλά και της συνέχειας των υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη των πρωταθλητών Ελλάδος.

Το μήνυμα που βγήκε από την συνάντηση τόσο από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και από τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών, ήταν πως όλοι μαζί συσπειρωμένοι θα σταθούν στο πλευρό των παικτών για να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του μεγάλου στόχου που είναι το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των "ερυθρόλευκων" ζήτησε από τους οργανωμένους να συνεχίσουν να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά στα επόμενα δέκα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα, τόσο εντός έδρας, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια και σε όσα φυσικά τους επιτραπεί να πάνε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ