ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνάντηση Μαρινάκη με Αβραάμ Παπαδόπουλο

Συνάντηση Μαρινάκη με Αβραάμ Παπαδόπουλο
INTIME SPORTS

Συνάντηση με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή της ομάδας, και συγκεκριμένα τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, είχε την Τρίτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Τι του είπε για το πρωτάθλημα. Συνάντηση και με τους οργανωμένους.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Ραφίκ Τζεμπούρ και Φρανσουά Μοδέστο, προκειμένου να τους δώσει να καταλάβουν την κρισιμότητα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δύο ημέρες μετά το θρίαμβο των "ερυθρολεύκων" στην Τούμπα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συναντήθηκε με έναν ακόμα σημαντικό ποδοσφαιριστή της ομάδας, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Αφού του έδωσε συγχαρητήρια για το "διπλό" επί του ΠΑΟΚ, που έφερε ακόμα πιο κοντά στην κορυφή τον Ολυμπιακό, του εξήγησε τι ακριβώς πρέπει να συμβεί από δω και πέρα.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως πρωταρχικός στόχος των πρωταθλητών είναι να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους εντός συνόρων, δηλαδή να κατακτήσουν και πάλι το πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 10 νίκες στα εναπομείναντα 10 παιχνίδια.

Φυσικά, του εξήγησε πως ζητούμενο είναι και μία καλή πορεία στο Europa League, αλλά ακόμα κι αν αυτή δεν έρθει, δεν θα πρέπει αυτό να επηρεάσει τους "ερυθρόλευκους" στο κυνήγι του τίτλου.

Οι συναντήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με... παίκτες-κλειδιά αναμένεται να συνεχιστούν και ο επόμενος ενδέχεται να είναι ο αρχηγός, Βασίλης Τοροσίδης.

Συνάντηση με τους οργανωμένους

Την Τετάρτη (πιθανότατα το απόγευμα), ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει συνάντηση και με μερίδα των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θέλει να τους ζητήσει να έχουν κόσμια συμπεριφορά στο ντέρμπι της Παρασκευής (10/02, 21:00) με την ΑΕΚ, κάτι που είχε πράξει και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ