ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήνυμα Μαρινάκη σε Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ

Μήνυμα Μαρινάκη σε Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε επικοινωνία με τους Μοδέστο, Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ και τους εξήγησε την κρισιμότητα του ματς στην Τούμπα, σε συνδυασμό με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των δύο πρώτων. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Η αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (5/2, 19:30) στην Τούμπα, είναι κάτι παραπάνω από "τελικός" για τον Ολυμπιακό. Αν κερδίσει παραμένει ζωντανός στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου, αν χάσει βαθμούς τότε ο τίτλος θα "πρασινίσει" και θα απομακρυνθεί ανησυχητικά.

Το γεγονός αυτό, έχει σημάνει συναγερμό στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο και άπαντες θέλει η ομάδα να είναι έτοιμη και να παρουσιαστεί όπως πρέπει για να πάρει τη νίκη και να δείξει πως το πρωτάθλημα δεν χάθηκε ακόμα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πάντα κοντά στην ομάδα τις περισσότερες ώρες της ημέρας, έκανε την κίνησή του, προκειμένου να ντοπάρει κάποιους ποδοσφαιριστές και να τους δώσει να καταλάβουν πόσο σημαντικός είναι ο συγκεκριμένος αγώνας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, συναντήθηκε με τους Μοδέστο και Ιμπαγάσα, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι και τους ζήτησε να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό στην Τούμπα και η ανανέωση δεν θα αργήσει να έρθει για εκείνους.

Ο ισχυρός άνδρας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, μίλησε επίσης και με τον Τζιμπούρ, για το γεγονός πως έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης και του τόνισε πως πιστεύει πολύ σ' αυτόν και στις ικανότητές του. Ο Αλγερινός μάλιστα προπονήθηκε την Τετάρτη και τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς στην Τούμπα.

Όλοι στην τσίτα λοιπόν...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ