ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμοπόλεμος ο Ζαν Μακούν

Ετοιμοπόλεμος ο Ζαν Μακούν
INTIME SPORTS

Μετά από περίπου 1μιση μήνα, ο Ζαν Μακούν είναι έτοιμος και βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο. Δείτε την αποστολή.

Έτοιμοι για το πρώτο τους παιχνίδι το 2012 είναι άπαντες στον Ολυμπιακό και το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει στο μυαλό τους είναι η νίκη για να πάει καλά η χρονιά και να συνεχιστεί το σερί.

Αντίπαλος των Πρωταθλητών Ελλάδας είναι ο υπολογίσιμος και πάντα δυνατός Ατρόμητος , που είναι σίγουρο πως θα βρεθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με σκοπό να μην φύγει δίχως βαθμό και να παλέψει για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών θα φανεί την Τετάρτη (4/1) αν θα επηρεάσει θετικά ή αρνητικά τους Πειραιώτες, με τον Φραν Γέστε να δηλώνει αισιόδοξος και να υπογραμμίζει πως οι συμπαίκτες του χρειάζονταν ξεκούραση από τους συνεχόμενους αγώνες.

Το ευχάριστο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πως ο Ζαν Μακούν επέστρεψε και βρίσκεται κανονικά στη διάθεσή του. Ο Καμερουνέζος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε για πάνω από 1μιση μήνα και αναμένεται να τον ξαναδούμε εν δράσει...

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Ορμπάιθ και ο Ιμπαγάσα , για λόγους τακτικής κυρίως, αφού υπάρχουν αρκετοί μέσοι στην 18αδα που επέλεξε ο Ισπανός προπονητής.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μαρκάνο, Μοδέστο, Μανιάτης, Μακούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Αμπντούν, Μιραλάς, Τζιμπούρ , Πάντελιτς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Βαλεριάνος, Χαβίτο, Ιμπαγάσα, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Ορμπάιθ και Φέισα θα προπονηθούν την Τετάρτη στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ