ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Είμαστε το αουτσάιντερ"

Δώνης: "Είμαστε το αουτσάιντερ"
Δώνης INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος είναι το αουτσάιντερ κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος ωστόσο πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα την Τετάρτη (4/1)

Ο Ατρόμητος είναι το αουτσάιντερ κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο "Καραϊσκάκη" στο ματς της Τετάρτης (4/1).

Αυτό δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το ματς με τους Πειραιώτες, προσθέτοντας πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να σταθεί η ομάδα του στις απουσίες που υπάρχουν.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Δώνη στη επίσημη σελίδα του Ατρομήτου:

" Παίζουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα και ξέρουμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ. Ως εκ τούτου πρέπει να λειτουργήσουμε πολύ καλά για να έχουμε ελπίδες για να διεκδικήσουμε κάτι θετικό. Σε καμία περίπτωση δεν θα σταθούμε στις απώλειες που έχουμε από τις απουσίες και περιμένω να δείξουμε ένα καλό σύνολο απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο.

Είναι σημαντικό που οι παίκτες μας στο διάστημα αυτό των γιορτών έδειξαν άψογο επαγγελματισμό και πιστεύω ότι αυτό θα φανεί στις επόμενες δύο εβδομάδες όπου έχουμε τέσσερα ματς πάρα πολύ δύσκολα".

Από εκεί και πέρα, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας του αγώνα με τον ΟΦΗ που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (15.00) στο γήπεδο Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργο Χατζή και τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Γιώργο Πέτρου. Ο ΟΦΗ δεν κατέθεσε αίτημα για παροχή εισιτηρίων στους φιλάθλους της.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ