ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστολές σε αρμόδια Υπουργεία και Άρειο Πάγο

Επιστολές σε αρμόδια Υπουργεία και Άρειο Πάγο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε μέσω επιστολών τα αρμόδια Υπουργεία και τον Άρειο Πάγο για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου. Δεν επιβεβαιώνουν κανένα ενδιαφέρον για παίκτες που ακούγονται οι Πειραιώτες.

Πολλά ήταν τα παράπονα που είχε ο Ολυμπιακός αναφορικά με την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ, οι "ερυθρόλευκοι" εστίαζαν στον τρόπο που 40 και πλέον οπαδοί του "Δικεφάλου" είχαν καταφέρει να εισχωρήσουν στο γήπεδο με "ντου", σπάζοντας δύο περιφράξεις της Αστυνομίας (εσωτερική και εξωτερική).

Στο Λιμάνι υποστήριζαν ότι ακόμη και στις θέσεις που προορίζονταν για τους χορηγούς, υπήρχαν οπαδοί της ΑΕΚ με... βεβαρημένο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός ευθύς εξ αρχής είχε τονίσει ότι δεν θα αφήσει την κατάσταση να περάσει έτσι, προϊδεάζοντας για τις κινήσεις του. Οι Πειραιώτες τα είχαν τόσο με την Αστυνομία, όσο και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή που ήταν απών στο ΟΑΚΑ.

Η πειραϊκή ΠΑΕ το βράδυ της Δευτέρας (23/5) ενημέρωσε ότι έστειλε επιστολές στα αρμόδια Υπουργεία αλλά και τον Άρειο Πάγο, κάνοντας αναφορά στα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου, τα οποία χαρακτηρίζουν ως απαράδεκτα. Πλέον οι "ερυθρόλευκοι" θα περιμένουν τις εξελίξεις και ανάλογα θα ετοιμάσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Καμία επιβεβαίωση για παίκτες

Παράλληλα από τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε καμία απολύτως επιβεβαίωση για κανέναν από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ ως μεταγραφικοί στόχοι. Απορούσαν ιδιαίτερα για το δημοσίευμα που αφορά τον Σαμπράνο, τον Περουβιανό διεθνή στόπερ της Άιντραχτ.

Πάντως όσον αφορά τουλάχιστον την περίπτωση του Ντιόγκο Φιγκέιρας, οι πληροφορίες του Sport24.gr που έρχονταν το βράδυ της Δευτέρας (23/5) από την Ανδαλουσία, θέλουν τον Πορτογάλο μπακ της Σεβίλλης να είναι σε προχωρημένες επαφές με τους Πειραιώτες και την μεταγραφή του στους Πρωταθλητές Ελλάδας να βρίσκεται στην τελική ευθεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί ο "Μπάκα" προτιμά ΑΕΚ
Δυσαρεστημένος στην Αλ Χιλάλ ο Κάρλος Εντουάρντο με την απόλυση του Δώνη!
Πλησιάζει ο Φιγκέιρας, τα δεδομένα με Όρτα και Σαμπράνο
"Έκρηξη" Φουστέρ για τις φήμες, απολογήθηκε για τον τελικό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ