ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Έκρηξη" Φουστέρ για τις φήμες, απολογήθηκε για τον τελικό

"Έκρηξη" Φουστέρ για τις φήμες, απολογήθηκε για τον τελικό
Φουστέρ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νταβίντ Φουστέρ με μήνυμά του στο Facebook αναφέρθηκε στο μέλλον του, είπε πως δεν πρόκειται να παίξει σε άλλο ελληνικό σύλλογο διότι αγαπά τον Ολυμπιακό και απολογήθηκε για την απώλεια του Κυπέλλου.

Πολλά έχουν γραφτεί για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό, ακόμα δεν ξέρει τίποτα, εντούτοις ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα πλην των "ερυθρολεύκων", διότι αγαπά τον Ολυμπιακό και δεν μπορεί να αγωνιστεί εναντίον του έπειτα από έξι χρόνια στο Λιμάνι.

Ο ίδιος -μέσω του λογαριασμού του στο Facebook- ζήτησε να σταματήσουν οι φήμες και να τον αφήσουν να απολαύσει τις διακοπές του, διότι είχε μια δύσκολη σεζόν, ενώ απολογήθηκε για την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ. Παράλληλα, ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα του στα εύκολα και στα δύσκολα.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

"Δεν έχω καθόλου νέα από τον Ολυμπιακό για το μέλλον, όμως ένα είναι σίγουρο, ότι ποτέ δεν θα παίξω σε άλλο ελληνικό σύλλογο πλην του Ολυμπιακού. Αγαπώ τον Ολυμπιακό και νομίζω ότι όλοι το ξέρουν. Οπότε, σας παρακαλώ σταματήστε τις φήμες και αφήστε με να απολαύσω τις διακοπές μου, διότι αυτή ήταν μια δύσκολη σεζόν για μένα. Επίσης, θέλω να απολογηθώ για την απώλεια του Κυπέλλου και να πω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου στις καλές και στις κακές στιγμές".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ