24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Γιατί ο Μπακασέτας προτιμά την ΑΕΚ

Γιατί ο Μπακασέτας προτιμά την ΑΕΚ
Μπακασέτας, Ευαγγέλιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανιώνιος έχει δεχτεί τρεις προτάσεις για την πώληση του Τάσου Μπακασέτα, αλλά ο παίκτης θέλει να πάει στην (αγαπημένη του) ΑΕΚ, παρότι η πρότασή της προς τον παίκτη δεν είναι καλύτερη από του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το "24ο Ευαγγέλιο", η πρόταση που έχει κάνει στον Τάσο Μπακασέτα ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερη από αυτή της ΑΕΚ, αλλά ο μεσοεπιθετικός του Πανιώνιου, προτιμά να φορέσει τη φανέλα της "Ένωσης".

Πρόταση στον Πανιώνιο για την απόκτηση του "Μπάκα" δεν έχει γίνει ακόμα, πάντως, από την "Ένωση". Αντίθετα, οι "κυανέρυθροι" φέρεται να έχουν δεχτει προτάσεις από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και μια του εξωτερικού.

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο ιδιοκτήτης της Γουότφορντ, Τζίνι Πότσο, είχε στη λίστα του για υποψήφιο προπονητή τον Αντρέα Στραματσόνι. Μπορεί τελικά να επελέγη ο Βάλτερ Ματσάρι, αλλά ο κόουτς του Παναθηναϊκού ήταν μια από τις τέσσερις επιλογές του.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ