ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένουν οι Βρετανοί για Μακέι, τελειώνει του Προτό στην Λάτσιο

Επιμένουν οι Βρετανοί για Μακέι, τελειώνει του Προτό στην Λάτσιο

Για δεύτερη σερί μέρα στο Νησί υποστηρίζουν ότι η μετακίνηση του Μπάρι Μακέι από τη Νότιγχαμ στον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Για οριστική συμφωνία Προτό - Λάτσιο γράφουν οι Ιταλοί.

Σε καθημερινή βάση ασχολούνται πλέον οι Βρετανοί με το σενάριο μεταγραφής του Μπάρι Μακέι από τη Νότιγχαμ στον Ολυμπιακό. Για δεύτερη σερί μέρα μάλιστα υποστηρίζουν ότι ο 23χρονος Σκωτσέζος εξτρέμ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης των "ερυθρολεύκων".

Ο Μακέι ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Κιλμάρνοκ, πριν μεταπήδησει στην Ρέιντζερς (140 συμ. - 20 γκολ, 39 ασίστ) τον Ιούλιο του 2011, σε ηλικία 17 ετών.

Αγωνίστηκε δανεικός στη Μόρτον (18 συμ. - 3 γκολ, 3 ασίστ), όπως και την Ρέιθ Ρόβερς (25 συμ. - 2 γκολ, 5 ασίστ), πριν η Νότιγχαμ ξοδέψει 1 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017 για να τον κάνει δικό της.

Με τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου στο πρωτάθλημα της Championship, ο Μακέι πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις με απολογισμό 5 γκολ και 7 ασίστ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από τις εμπλεκόμενες πλευρές, ωστόσο είναι προφανές πως αν ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σύμφωνος με την συγκεκριμένη προοπτική, τότε αυτή η μετακίνηση δεν γίνεται να κολλήσει κάπου από τη στιγμή που Ολυμπιακός και Νότιγχαμ είναι ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΟΤΟ - ΛΑΤΣΙΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ

Συνέχεια στα συνεχόμενα δημοσιεύματα που αφορούν την προοπτική συνεργασίας του Σίλβιο Προτό με την Λάτσιο έδωσαν και σήμερα Δευτέρα (11/6) οι Ιταλοί.

Μάλιστα η Corriere dello Sport υποστηρίζει ότι ο Βέλγος τερματοφύλακας συμφώνησε για την υπογραφή συμβολαίου δύο ετών με τους Ρωμαίους, με το δημοσίευμα να αναπαράγεται σε κάμποσα ΜΜΕ της χώρας.

Όπως αναφέρουν στον ιταλικό Τύπο, ο Προτό προορίζεται ως εναλλακτική λύση του Θωμά Στρακόσα κάτω από τα δοκάρια των "λατσιάλι".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O... βραχνάς των αποχωρήσεων
Λεντέσμα: "Ο Λεμονής είναι ο κορυφαίος προπονητής που είχα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ