ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Ελ Σααρουί όπως Νεϊμάρ"

Γκαλιάνι: "Ελ Σααρουί όπως Νεϊμάρ"

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι αποθέωσε τον Στεφάν Ελ Σααρουί, δηλώνοντας πως ελάχιστοι επιθετικοί στην ηλικία του μπορούν να σκοράρουν με τέτοια συνέπεια και συγκρίνοντάς τον μόνο με τον Νεϊμάρ.

Την επομένη της νίκης της Μίλαν με 3-1 επί της Κατάνια που συνδυάστηκε με δύο ακόμα γκολ του Στεφάν Ελ Σααρουί (έφτασε τα 12 και φιγουράρει ως ο πρώτος σκόρερ στη φετινή Serie A μετά από 15 αγωνιστικές), διάλεξε ο Αντριάνο Γκαλιάνι για να εξυμνήσει τον νεαρό Ιταλό επιθετικό.

Ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι" επεσήμανε ότι είναι ελάχιστοι οι 20άχρονοι επιθετικοί στον κόσμο που να "πυροβολούν" τις αντίπαλες εστίες όπως ο Ελ Σααρουί, έσπευσε να τον παρομοιάσει με τον Νεϊμάρ, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί και στις τελευταίες συχνές επισκέψεις του Μπερλουσκόνι στο Μιλανέλο.

"Ο Ελ Σααρουί ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο. Πρόσφατα έκλεισε τα 20 του χρόνια και δεν ξέρω πόσοι επιθετικοί στην ηλικία του σκοράρουν με τέτοια συνέπεια.

Ίσως αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Νεϊμάρ και αμέσως μετά αυτός. Είναι ένα ώριμο και σοβαρό παιδί που μοιάζει να είναι μεγαλύτερος σε ηλικία απ'ότι είναι πραγματικά.

Εάν συνεχίσει να σκοράρει έτσι, τότε ο πρόεδρος Μπερλουσκόνι θα τον αφήσει να έχει αυτό το κούρεμα", τόνισε ο Γκαλιάνι σε σημερινή (1/12) ραδιοφωνική του συνέντευξη, για να μιλήσει στη συνέχεια για τις φωνές της Κατάνια για τη διαιτησία αλλά και τους στόχους των Μιλανέζων από εδώ και πέρα.

Γκαλιάνι: "Ελ Σααρουί όπως Νεϊμάρ"

"Ο Ρομπίνιο είχε πετύχει πέρυσι ένα κανονικό γκολ με την Κατάνια που δεν μέτρησε ποτέ. Εκείνο το τέρμα ήταν αποφασιστικό για το σκουντέτο. Έτσι είναι η ζωή.

Δεν υπάρχει πάντως καμία περίπτωση να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε άσχημα και ακόμα και αν συνεχίσουμε να κάνουμε νίκες είναι αδιανόητο να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Θα έπρεπε να είχα προσκαλέσει τον Μπερλουσκόνι να έρθει στο Μιλανέλο από το ξεκίνημα της σεζόν! Αν το είχα κάνει τότε θα παλεύαμε για το σκουντέτο".

Σε ερώτηση επίσης για το σχέδιο του Μισέλ Πλατινί για κατάργηση του Europa League και διευρυμένο Τσάμπιονς Λιγκ με 64 ομάδες, είπε:

Γκαλιάνι: "Ελ Σααρουί όπως Νεϊμάρ"

"Δεν νομίζω ότι η πρόταση του Πλατινί θα προχωρήσει. Έχουν ήδη πωληθεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα μέχρι το 2018.

Πιστεύω ότι το Τσάμπιονς Λιγκ θα παραμείνει στην τωρινή του μορφή, με 32 ομάδες. Ίσως οι ημιφιναλίστ του Europa League να πάρουν το εισιτήριο τη νέα σεζόν για το Τσάμπιονς Λιγκ".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ