ΜΙΛΑΝ

Αλέγκρι: "Οφσάιντ το γκολ του Ελ Σααραουί"

Αλέγκρι: "Οφσάιντ το γκολ του Ελ Σααραουί"

Ο Μάσιμο Αλέγκρι ήταν απόλυτα ειλικρινής μετά τη νίκη της Μίλαν με 3-1 επί της Κατάνια, παραδεχόμενος πως το γκολ της ισοφάρισης του Στεφάν Ελ Σααρουί ήταν οφσάιντ.

"Το πρώτο μας γκολ με τον Ελ Σααρουί ήταν οφσάιντ. Ήταν εύκολο να το δεις. Ήταν σκληρό για την Κατάνια καθώς έκαναν ένα πραγματικά καλό ματς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ισορροπημένο αλλά βελτιωθήκαμε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο", τόνισε ο τεχνικός της Μίλαν στο "Sky Sport Italia", ενώ κληθείς να κάνει μία πιο ειδική ανάλυση για το ματς, είπε:

"Ήταν δύσκολο το ματς, η Κατάνια έκλεισε καλά τους χώρους και πήρε το προβάδισμα μέσα από ένα κόρνερ όπου εμείς ήμασταν πολύ παθητικοί σε εκείνη τη φάση.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Κατάνια για το πρώτο ημίχρονο, το πρέσινγκ είναι ένα από τα μεγάλα ατού της και το έκανε καλά

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, δεν είχαμε πολλά προβλήματα εκμεταλλευόμενοι και την αριθμητική μας υπεροχή η οποία ήρθε από μία αποβολή που μου φαίνεται δίκαιη.

Γενικά, η νίκη αυτή είναι σημαντική επειδή μας επιτρέπει να δώσουμε συνέχεια στα τελευταία αποτελέσματα και στην νίκη με τη Γιουβέντους".

Θα πρέπει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη σερί αγωνιστική που ο Μάσιμο Αλέγκρι παραδέχεται διαιτητικό λάθος υπέρ των "ροσονέρι", καθώς το ίδιο έπραξε και την περασμένη αγωνιστική όταν δήλωσε μετά το ντέρμπι με τη Γιουβέντους πως -βλέποντας το ριπλέι της φάσης- κακώς δόθηκε το πέναλτι στη Μίλαν.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ