ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαφές: "Δεν ισχύει το ενδιαφέρον για Ρογκαβόπουλο, ό,τι βγαίνει από εδώ και πέρα είναι ψέμα"

Ο Χρήστος Μπαφές
Ο Χρήστος Μπαφές EUROKINISSI SPORTS

Στο φινάλε της press conference του ΣΕΦ μετά από τη νίκη επί της ΑΕΚ, ο Χρήστος Μπαφές τοποθετήθηκε σχετικά με τα μεταγραφικά δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Μόλις ο Γιώργος Μπαρτζώκας ολοκλήρωσε με τις δηλώσεις στην press conference μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο Game 1 των playoffs της Stoiximan Basket League, ο Χρήστος Μπαφές πήρε τον λόγο.

Ο Sports Director του Ολυμπιακού έκανε μια σύντομη τοποθέτηση, αναφορικά με τα μεταγραφικά σενάρια και δημοσιεύματα με αφορμή την αναφορά στην Ισπανία για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο.

"Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι το εξής: να παρακαλέσω κι εσάς (σ.σ.: τους δημοσιογράφους) και τους ξένους συναδέλφους σας, αλλά και τους φιλάθλους μας στα social media να σταματήσουν τη μεταγραφολογία. Θα έχουν πολύ χρόνο μετά από τις 16 Ιουνίου θεωρητικά πάντα, να ασχοληθούν με το αγαπημένο άθλημα όλων μας. Δεν ισχύει κανένα ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρογκαβόπουλο, για τον οποιονδήποτε αθλητή γράφεται αυτή την στιγμή. Θα σας παρακαλέσω λοιπόν πολύ. Η ομάδα σκέφτεται μόνο το Final Four και στη συνέχεια τα playoffs της Stoiximan Basket League. Τίποτε άλλο. Ό,τι βγαίνει από εδώ και στο εξής ως όνομα ή ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, το δηλώνουμε από τώρα επίσημα -δεν χρειάζεται να το διαψεύδουμε μετά- ότι είναι ψέμα. Αυτό" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ