ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τα γενέθλια του Μουρίνιο και οι ευχές στα social media

Τα γενέθλια του Μουρίνιο και οι ευχές στα social media

Ο Ζοζέ Μουρίνιο συμπλήρωσε τα 54 χρόνια ζωής και οι παίκτες της Γιουνάιτεντ του επιφύλασσαν έκπληξη στο πούλμαν. Επιπλέον, τα social media "πλημμύρισαν" με ευχές για τον Special One.

Τα 54 χρόνια ζωής συμπλήρωσε την Πέμπτη (26/1) ο Ζοζέ Μουρίνιο κι όπως ήταν λογικό γιόρτασε μαζί με την οικογένεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του επιφύλασσαν έκπληξη στο πούλμαν, ύστερα απ' την αναμέτρηση με τη Χαλ.

Όπως ήταν το λογικό, η τούρτα ήταν στα χρώματα του συλλόγου, αλλά εκείνες που έκλεψαν την παράσταση ήταν οι δηλώσεις του Special One: "Ήταν 1-1, είμαστε ακόμα αήττητοι. Εγώ είδα δύο γκολ. Του Πογκμπά και το δικό τους, το οποίο ήταν φανταστικό. Δεν είδα το πρώτο τους γκολ", ήταν τα λόγια του, με τα οποία έριξε "καρφί" για το πέναλτι-φάντασμα που δόθηκε στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Τα γενέθλια του Μουρίνιο και οι ευχές στα social media

Απ' τις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού δεν έλειψε ο Γιούργκεν Κλοπ κι ο αποκλεισμός της Λίβερπουλ απ' τη Σαουθάμπτον: "Δε νομίζω ότι είμαστε το φαβορί. Δεν έχει σημασία ποιος ή που, δεν είμαστε ποτέ φαβορί. Φυσιολογικά το γήπεδο έχει άνεμο και είναι δύσκολο".

Επίσης, αρκετοί παίκτες και σύλλογοι, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον Μουρίνιο στο παρελθόν, έσπευσαν να του ευχηθούν μέσα απ' το Instagram και το Twitter. Μάρκο Ματεράτσι και Άλβαρο Αρμπελόα είναι μερικοί απ' αυτούς που έστειλαν τις ευχές τους στον Special One. Ανάμεσα στις δημοσιεύσεις κι ο γιος του, ο οποίος έγραψε: "Χρόνια πολλά μεγάλε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ύμνοι" Μουρίνιο για Μάρκο Σίλβα
Τη νίκη ο Σίλβα, την πρόκριση ο Μουρίνιο
Ταλέντα που φτιάχτηκαν από... χρυσό
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ