ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Ύμνοι" Μουρίνιο για Μάρκο Σίλβα

"Ύμνοι" Μουρίνιο για Μάρκο Σίλβα

Στον Μάρκο Σίλβα στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Γιουνάιτεντ τόνισε ότι ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικός στη δουλειά του.

Στον Μάρκο Σίλβα στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζοζέ Μουρίνιο, ύστερα απ' τη νίκη-πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του League Cup. Μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 απ' τη Χαλ, αλλά ήταν εκείνη που "έκλεισε" θέση στον τελικό.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πορτογάλος έκανε εκτενή αναφορά στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας τον ως πολύ καλό προπονητή. Επίσης, υπενθύμισε στους δημοσιογράφους ότι τους είχε ενημερώσει για την αξία του Σίλβα, αλλά εκείνοι δεν τον είχαν πιστέψει.

"Σας το είπα απ' την αρχή, αλλά μάλλον τότε δεν με πιστέψατε. Σας ενημέρωσα ότι είναι εξαιρετικός προπονητής. Έχει πραγματικά δύσκολη δουλειά στη Χαλ. Μερικοί παίκτες έρχονται, άλλοι φεύγουν και η δουλειά του δεν είναι εύκολη. Ωστόσο, είναι πολύ καλός και μας υποχρέωσε σε δύο δύσκολα παιχνίδια, εντός κι εκτός έδρας", ήταν το σχόλιο του Special One.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη νίκη ο Σίλβα, την πρόκριση ο Μουρίνιο
Ταλέντα που φτιάχτηκαν από... χρυσό
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ