ΑΓΓΛΙΑ

Τη νίκη ο Σίλβα, την πρόκριση ο Μουρίνιο

Τη νίκη ο Σίλβα, την πρόκριση ο Μουρίνιο

Ο Μάρκο Σίλβα άγχωσε τον Ζοζέ Μουρίνιο στα γενέθλια του, καθώς η Χαλ νίκησε 2-1, αλλά η Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στον τελικό του League Cup, καθώς είχε νικήσει 2-0 στο Μάντσεστερ (videos)

Η Χαλ νίκησε 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πήρε την πρόκριση στον τελικό του League Cup, καθώς είχε νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς του "Old Trafford".

Ο Μάρκο Σίλβα δηλαδή υποχρέωσε σε ήττα τον Μουρίνιο και τον άγχωσε στα 54α γενέθλια του, καθώς με ένα ακόμη τέρμα θα πήγαινε στην παράταση ο ημιτελικός (δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ).

Με πέναλτι του Χάντλστοουν η Χαλ άνοιξε το σκορ στο 35', απάντησε ο Πογκμπά στο 66' και ο Ουμάρ Νιάς στο 85' διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 85'... βάζοντας φωτιά στα τελευταία λεπτά.

ΧΑΛ: Μάρσαλ, Μέιλερ, Μαγκουάιρ, Ντόσον, Τίμον, Χάντλστοουν, Μαλόνεϊ (64' Εβάντρο), Κλούκας, Ντιομαντέ (70' Αμπέλ Ερνάντες), Νις, Μπόουεν (59' Λάζαρ Μάρκοβιτς).

MANUTD: Ντε Χέα, Νταρμιάν, Φιλ Τζόουνς, Σμόλινγκ, Ρόχο, Αντέρ Ερέρα, Κάρικ, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (79' Ρούνεϊ), Ράσφορντ (92' Φελαϊνί), Ιμπραχίμοβιτς.

Οι ρεβάνς των ημιτελικών:

Τετάρτη

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον 0-1 (91' Λονγκ) [ 0-1]

Πέμπτη

Χαλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (35' πέν. Χάντλστοουν, 85' Νιας / 66' Πογκμπά) [ 0-2]

*ο τελικός στις 26/2 στο "Wembley"

Χαλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον 0-1

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ