ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Σειρήνες" για επιστροφή Εβρά στη Γιουνάιτεντ

"Σειρήνες" για επιστροφή Εβρά στη Γιουνάιτεντ

Την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται ο Πατρίς Εβρά, ο οποίος δείχνει ενοχλημένος απ' τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στη Γιουβέντους. Τα δεδομένα της πιθανής μετακίνησης και το μήνυμα του Ρίο Φέρντιναντ.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί να επιστρέψει ο Πατρίς Εβρά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος απ' τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει τη φετινή σεζόν στη Γιουβέντους.

Μάλιστα, το συμβόλαιό του με τη "Γηραιά Κυρία" εκπνέει το καλοκαίρι του 2017 και για την ώρα οι ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Ιταλίας δεν έχουν ξεκινήσει διαδικασία ανανέωσης. Ίσως η ηλικία του Γάλλου αμυντικού να είναι το "αγκάθι" για τον ιταλικό σύλλογο (σ.σ. βαδίζει στο 36ο έτος). Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μόλις σε έξι αναμετρήσεις στη Serie A.

Απ' την άλλη πλευρά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση αριστερού μπακ, καθώς κανείς απ' τους Λουκ Σο, Ντάλεϊ Μπλιντ, Ματέο Νταρμιάν και Μάρκος Ρόχο δεν έχει πείσει στον απόλυτο βαθμό τον Ζοζέ Μουρίνιο, με αποτέλεσμα να αναζητεί αξιόπιστη λύση για το αριστερό φτερό.

Ίσως η περίπτωση του Εβρά απασχολήσει τον Special One, καθώς ο 35χρονος γνωρίζει την πραγματικότητα του αγγλικού πρωταθλήματος, μιας κι αγωνίστηκε στους "κόκκινους διαβόλους" απ' τον Ιανουάριο του 2006 έως το καλοκαίρι του 2014. Σε αυτό το διάστημα κατέγραψε 379 συμμετοχές, ενώ σκόραρε δέκα φορές. Σε ομαδικό επίπεδο κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, τρία League Cup κι ένα Champions League (2007/08).

Άξιο αναφοράς είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο Ρίο Φέρντιναντ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ δημοσίευσε φωτογραφία, η οποία τον απεικονίζει μαζί με τον Εβρά, γράφοντας: "Πατρίς Εβρά, ακούω απ' τα μέσα δικτύωσης ότι επιστρέφεις σπίτι;", μήνυμα, το οποίο θα παίξει τον δικό του ρόλο στην υπόθεση. Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο τους ήταν συμπαίκτες απ' το 2006 έως το 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους ο Μοράτα
Κίνηση για Βεράτι απ' τη Γιουβέντους
Παίκτης της Γιουβέντους ο Ρινκόν
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ