ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Μαντσίνι "ντοπάρει" Τέβες!

Ο Μαντσίνι "ντοπάρει" Τέβες!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι φρόντισε να "φτιάξει" τον Κάρλος Τέβες ενόψει του αποψινού ντέρμπι τίτλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας ότι είναι γραπτό να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Υπάρχει καλύτερο πράγμα για έναν παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι από το να σκοράρε το βράδυ της Δευτέρας στο "Etihad Stadium" απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα το γκολ αυτό να είναι το νικητήριο για να δώσει προβάδισμα τίτλου στην ομάδα του δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ;

Σίγουρα όχι και αυτό θα σκέφτηκε και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος λίγο πριν από τη "μητέρα των μαχών" με τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη φετινή πρωταθλήτρια, εξέφρασε την άποψη ότι ο Κάρλος Τέβες θα γράψει ιστορία.

"Πιστεύω ότι είναι γραπτό για τον Κάρλος να σκοράρει το πιο σημαντικό γκολ στην ιστορία του συλλόγου. Αυτή είναι η πίστη μου", τόνισε ο Ιταλός τεχνικός, και πρόσθεσε:

"Νομίζω ότι είναι καλό να παίρνεις τον τίτλο κόντρα στους γείτονες από το να τον κατακτάς με βασικό συνδιεκδικητή κάποια άλλη ομάδα της χώρας.

Είναι καλύτερα έτσι. Το είχα και αυτό στην Ιταλία με την Ίντερ, με τη Μίλαν να είναι ο αντίπαλός μας. Είναι πιο ωραία έτσι, αφού είναι πολύ σημαντικό για την πόλη του Μάντσεστερ να έχει δύο σπουδαίες ομάδες όπως η Σίτι και η Γιουνάιτεντ".

Να σημειωθεί πως ο Κάρλος Τέβες έχει πετύχει 4 γκολ σε σύνολο 7 αγώνων από τότε που επέστρεψε στους "πολίτες", με τον Αργεντίνο να "δένει" εξαιρετικά με τον Σέρχιο Αγουέρο στην επίθεση ύστερα από την τιμωρία αρκετών αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Μάριο Μπαλοτέλι από την αγγλική ομοσπονδία.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ