PREMIER LEAGUE

Aπίστευτη "μαύρη αγορά" για το Σίτι-Γιουνάιτεντ!

Aπίστευτη "μαύρη αγορά" για το Σίτι-Γιουνάιτεντ!
© AFP/GETTY IMAGES

Η τεράστια ζήτηση για τα εισιτήρια του ντέρμπι του Μάντσεστερ έχει οδηγήσει αρκετούς οπαδούς να τα αγοράζουν ακόμα και 26 φορές παραπάνω από την κανονική τιμή τους Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με έρευνα-καταγγελία της αγγλικής εφημερίδας "Daily Star", υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που πουλούν online εισιτήρια για τον αγώνα του "Etihad Stadium" (η Μάντσεστερ Σίτι έχει ανακοινώσει επίσημα ότι έχει γίνει sold out) σε τιμές που απέχουν έτη φωτός από την αρχική τους τιμή.

Συγκεκριμένα, ένα εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα μπορεί να πουληθεί μέχρι και 26 φορές πάνω σε σύγκριση με την τιμή του στα εκδοτήρια, με τις τιμές για τους οπαδούς των γηπεδούχων να κυμαίνονται από 795 μέχρι 1.275 λίρες και για τους φιλοξενούμενους μέχρι και 1.425 λίρες (!).

Όπως μάλιστα υπογραμμίζει μία άλλη αγγλική εφημερίδα, η "Sun", η αστυνομία φοβάται για το ενδεχόμενο να διακινηθούν πλαστά εισιτήρια στην αγορά, κάτι που ίσως φέρει τους αγοραστές αυτών των εισιτηριών σε λάθος εξέδρα...

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ θα αναμετρηθούν το βράδυ της Δευτέρας στην έδρα των "πολιτών" στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, στο ματς που ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο για το ποια εκ των δύο θα πανηγυρίσει τον φετινό τίτλο.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ