ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Η Σίτι ξεπέρασε τη Λίβερπουλ..."

Φέργκιουσον: "Η Σίτι ξεπέρασε τη Λίβερπουλ..."
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημόσια ότι η Σίτι είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη αντίπαλος της Γιουνάιτεντ στο Νησί και όχι η Λίβερπουλ. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Η Μάντσεστερ Σίτι ανέβηκε αρκετά αγωνιστικά επίπεδα μετά την εισροή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν για μεταγραφές τα τελευταία χρόνια από τους Άραβες ιδιοκτήτες, και το γεγονός αυτό έχει κάνει ακόμα και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αλλάξει τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει.

Πριν από μερικά χρόνια ο πολυνίκης τεχνικός είχε αποκαλέσει "θορυβώδες γείτονες" ("noisy neighbours") τους συμπολίττες προκαλώντας ποικιλότροπα σχόλια, όμως τώρα φαίνεται πως οι "μπλε" του Μάντσεστερ έχουν κερδίσει τον σεβασμό του.

Απόδειξη οι τελευταίες δηλώσεις του ενόψει του καθοριστικού ντέρμπι των δύο ομάδων στο "Etihad Stadium" που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τον πρωταθλητή (η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 83 βαθμούς έναντι 80 της Σίτι τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, με τους "πολίτες" να υπερτερούν όμως στην ισοβαθμία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων), όπου τοποθέτησε τη Σίτι πάνω από τη... Λίβερπουλ.

"Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σημαντικά παιχνίδια με τη Σίτι, δεν πρόκειται να φύγουν. Η οικονομική υποστήριξη που έχουν σημαίνει ότι θα τους βρούμε απέναντί μας σε πολλά μεγάλα παιχνίδια.

Θα τους βρούμε σε ημιτελικούς και τελικούς. Το κάναμε ήδη πέρυσι και αν πρόκειται να ανταγωνιζόμαστε συχνά για τίτλους -κάτι που πιστεύω θα συμβεί- τότε το ματς αυτό θα έχει την ίδια σημασία με αυτά κόντρα στη Λίβερπουλ", ξεκίνησε στις δηλώσεις του ο Σκωτσέζος τεχνικός, και συνέχισε:

"Όσον αφορά σε σημασία αγώνα, αυτός με τη Σίτι είναι πιο πάνω σε σχέση με τα ματς με τη Λίβερπουλ καθώς η Σίτι είναι άμεσος ανταγωνιστής μας τώρα.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ο βασικός μας αντίπαλος για την κατάκτηση τίτλων. Εστιάζω μόνο στην ομάδα που μπορεί να σταθεί στο δρόμο μας στη μάχη του πρωταθλήματος.

Και το ματς της Δευτέρας μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ