ΙΝΤΕΡ

Τσέλσι και Λίβερπουλ για Κοντογκμπιά

Τσέλσι και Λίβερπουλ για Κοντογκμπιά

Στο μεταγραφικό "στόχαστρο" των Τσέλσι και Λίβερπουλ βρίσκεται ο Τζέφρι Κοντογκμπιά, ο οποίος αδυνατεί να πιάσει τις προσδωκόμενες επιδόσεις ως ποδοσφαιριστής της Ίντερ.

Ο Τζέφρι Κοντογκμπιά δεν έχει κατορθώσει να αγγίξει τα στάνταρ τα οποία άπαντες ευελπιστούσαν στο "Τζουζέπε Μεάτσα", όταν ο Γάλλος έφθασε το καλοκαίρι του 2015, και η Ίντερ δεν θα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησής του, σε περίπτωση που της προσφερόταν ένα ικανοποιητικό ποσό.

Τσέλσι και Λίβερπουλ θεωρούν τον μέσο των "νερατζούρι" μια αξιόπιστη λύση για το χώρο της μεσαίας γραμμής και κατόπιν αυτού, φέρονται έτοιμες να χτυπήσουν την "πόρτα" της ομάδας του Μιλάνου. Μάλιστα, όπως αναφέρει το "France Football", έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων.

Αν μη τι άλλο, ο 23χρονος φημίζεται για τα αθλητικά του προσόντα, κάτι το οποίο ενδέχεται να τον έκανε... προσιτό για ένα πρωτάθλημα όπως η Premier League.

Ο Κοντογκμπιά έχει καταγράψει συνολικά 41 συμμετοχές με την ομάδα του Μιλάνου, η οποία τον απέκτησε από τη Μονακό, πριν από ενάμιση χρόνο και έναντι 36.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Άτυχος ο Οικονόμου, την πρόκριση η Ίντερ
Τεράστιος ο κίνδυνος για τη Λίβερπουλ λόγω Ματίπ
Ο τσακωμός των Μουρίνιο και Κλοπ
Επέστρεψε στις προπονήσεις της Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα
Ο Κόντε για την Κίνα και το καρφί για τους μάνατζερ
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ