ΤΣΕΛΣΙ

Ο Κόντε για την Κίνα και το καρφί για τους μάνατζερ

Ο Κόντε για την Κίνα και το καρφί για τους μάνατζερ

Ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε ότι δεν τον ανησυχούν τα εκατομμύρια που "ρίχνουν" οι Κινέζοι στο ποδόσφαιρο και εμφανίστηκε σίγουρος ότι κανένας άλλος παίκτης του δεν θα πάει να παίξει εκεί.

Μπορεί να μην έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ένας παίκτης του αποφάσισε να απαντήσει θετικά στα τρελά λεφτά των Κινέζων, όμως ο Αντόνιο Κόντε δείχνει να μην ανησυχεί ότι θα χάσει και άλλον.

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Λέστερ.

"Νομίζω ότι είναι τιμή να παίζεις για την Τσέλσι, γι΄ αυτό το λόγο δεν βλέπω ως απειλή για τους παίκτες μου την Κίνα... Τα χρήματα δεν είναι το παν. Όταν παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Τσέλσι, θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος με αυτό. Η Premier League είναι ανταγωνιστική. Πιστεύω ότι η Premier League μπορεί να προσελκύσει κάθε παίκτη γιατί αυτό το πρωτάθλημα είναι το καλύτερο στον κόσμο για πολλούς λόγους.

Για αυτό το λόγο το επαναλαμβάνω. Δεν βλέπω τις προσφορές από την Κίνα ως μία απειλή για το πρωτάθλημα μας. Τα χρήματα δεν είναι το παν. Δεν ανησυχώ για τους μάνατζερ ότι θα καταφέρουν να αποπροσανατολίσουν τους παίκτες μου" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ