PREMIER LEAGUE

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα
© CHELSEA FC VIA GETTY IMAGES

Ντιέγκο Κόστα και Αντόνιο Κόντε τα... βρήκαν για το καλό όλων και ο Ισπανο-Βραζιλιάνος επέστρεψε στις προπονήσεις της Τσέλσι, διεκδικώντας πλέον θέση στην 11άδα για το ματς με τη Χαλ

Ευχάριστα νέα για φίλους της Τσέλσι, καθώς ο Ντιέγκο Κόστα επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, αφού φυσικά έδωσε την συγκατάθεσή του ο Αντόνιο Κόντε.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε έναν καυγά με τον Ισπανο-Βραζιλιάνο επιθετικό, με τον πρώτο να κάνει παρατηρήσεις στον δεύτερο για την φυσική του κατάσταση.

Δεν αντέδρασε όπως έπρεπε ο Ντιέγκο Κόστα, προκλήθηκε ο καυγάς και τέθηκε προσωρινά εκτός ομάδας, αλλά για το καλό όλων στην ομάδα οι δύο άνδρες τα βρήκαν άμεσα.

Ο διεθνής στράικερ προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, έτσι πλέον διεκδικεί κανονικά θέση στην 11άδα των "μπλε" για το ματς της Κυριακής με τη Χαλ.

Η Τσέλσι θέλει να κρατήσει τον Ντιέγκο Κόστα μέχρι το καλοκαίρι, καθώς έχει πετύχει 14 γκολ και είναι ένας απ'τους λόγους που η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Κόντε έκανε πίσω απλά επειδή θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει τον Ντιέγκο Κόστα και τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, έχοντας και χρόνο να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του.

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ