ΙΝΤΕΡ

"Πυρ και μανία" με τους παίκτες του ο Μαντσίνι

"Πυρ και μανία" με τους παίκτες του ο Μαντσίνι

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε απογοητευμένος για την εμφάνιση αρκετών παικτών της Ίντερ κόντρα στη Λάτσιο και έκανε λόγο για τα χειρότερο πρώτο ημίχρονο της ομάδας του σε όλη τη σεζόν.

Η Ίντερ αποχαιρέτησε κάθε ελπίδα για συμμετοχή στο νέο Champions League με την ήττα της από τη Λάτσιο (2-0) το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα αλλά η συνολική εμφάνιση της ομάδας του που εξόργισε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο Ιταλός τεχνικός φρόντισε μάλιστα να δείξει την έντονη δυσαρέσκειά του για αρκετούς άσους των "νερατζούρι" μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο "Olimpico".

"Παίξαμε πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, τα πρώτα 20 λεπτά ήταν πάρα πολύ άσχημα. Ήταν το χειρότερο πρώτο 20λεπτο σε αγώνα που έχουμε κάνει ποτέ, αξίζαμε να χάσουμε το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, δημιουργήσαμε μάλιστα και ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ήμασταν εξαιρετικά μαλθακοί στο πρώτο ημίχρονο, το γκολ του Κλόζε ήταν όμορφο όμως σκόραρε πολύ εύκολα", τόνισε χαρακτηριστικά ο "Μάντσιο" και πρόσθεσε:

ROME, ITALY - MAY 01:  Head coach of Inter Roberto Mancini during the Serie A match between SS Lazio and FC Internazionale Milano at Stadio Olimpico on May 1, 2016 in Rome, Italy.  (Photo by Maurizio Lagana - Inter/Inter via Getty Images)
ROME, ITALY - MAY 01: Head coach of Inter Roberto Mancini during the Serie A match between SS Lazio and FC Internazionale Milano at Stadio Olimpico on May 1, 2016 in Rome, Italy. (Photo by Maurizio Lagana - Inter/Inter via Getty Images) INTER VIA GETTY IMAGES

"Είμαι πικραμένος από την συμπεριφορά μερικών παικτών. Χρειαζόταν μία διαφορετική προσέγγιση του αγώνα, για να εξασφαλίσουμε την τέταρτη θέση και να διατηρήσουμε κάποιες μικρές ελπίδες για την τρίτη.

Έχουμε τεράστιες δυσκολίες να σημειώσουμε γκολ, μας χρειάζεται σίγουρα μεγαλύτερη ποιότητα. Φτάνουμε στην περιοχή και κάνουμε πάρα πολύ συχνά λάθη στην τελική πάσα, κάτι που δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συνεχιστεί.

Πολλοί από τους παίκτες μας πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως η Ίντερ είναι Ίντερ".

Σημειώνεται πως οι "νερατζούρι" έχουν μόλις μία νίκη στα 9 ματς πρωταθλήματος που έχουν δώσει εκτός έδρας στο δεύτερο γύρο της Serie A, αυτήν με την νεοφώτιστη Φροζινόνε, στο μοναδικό παιχνίδι μάλιστα που δεν δέχτηκαν γκολ.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ