ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σε συμφωνία με Ιγκουαΐν η Γιουβέντους

Σε συμφωνία με Ιγκουαΐν η Γιουβέντους

Σύμφωνα με δημοσίευμα του goal.com η Γιουβέντους ήρθε σε αρχική συμφωνία με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές της τάξης των 4,5 εκατομμυρίων.

Μπορεί η Γιουβέντους να έχει αποκτήσει τον Φερνάντο Γιορέντε, όμως, θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της κι έναν ακόμη επιθετικό.

Όπως όλα δείχνουν οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει και ο εκλεκτός είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, τον οποίο παραχωρεί η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός επιθετικός σύμφωνα με το goal.com έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με την πρωταθλήτρια Ιταλίας για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές της τάξης των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους. Τόσο, άλλωστε, είναι το κασέ του και στους Μαδριλένους.

Επιπλέον, οι "μπιανκονέρι" είναι διατεθειμένοι να δώσουν 25 εκατομμύρια στους "μερένγκες" για να κάνουν δικό τους τον 25χρονο. Ο Χοσέ Άνχελ Σάντσες πρόσφατα ενημέρωσε πως ο Αργεντινός θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι και οι άνθρωποι της Γιουβέντους εκτιμούν πως αυτό το ποσό είναι αρκετό για να ανάψει η Ρεάλ το πράσινο φως και να γίνει ο Ιγκουαΐν δικός τους.

Τέλος, ο πρώην παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ είναι πλέον ο μεγάλος στόχος για τη γραμμή κρούσης, αφού η περίπτωση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θεωρείται σχεδόν απίθανη λόγω των απαιτήσεων του ίδιου και της Παρί Σεν Ζερμέν.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ