ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντελ Πιέρο: "Τελευταίο μου ματς με Γιουβέντους στις 20 Μάη"

Ντελ Πιέρο: "Τελευταίο μου ματς με Γιουβέντους στις 20 Μάη"

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο επιβεβαίωσε το αντίο του στη Γιούβε σε τηλεοπτική εκπομπή, τονίζοντας ταυτόχρονα πως έχει ακόμα 1-2 χρόνια καλού ποδοσφαίρου μπροστά του.

"Ο τελικός του Κόπα Ιτάλια στις 20 Μάη κόντρα στη Νάπολι θα είναι το τελευταίο ματς του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο με τη φανέλα της Γιουβέντους;".

Αυτό είναι το ερώτημα που βρίσκεται μονίμως στα χείλη των οπαδών της "γηραιάς κυρίας" το τελευταίο διάστημα, με την σημαία της ομάδας να δίνει καταφατική απάντηση μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή "Che tempo che fa":

"Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, όπως είναι τα πράγματα, αυτό θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι, επειδή το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο", τόνισε ο 37χρονος αρχηγός των "μπιανκονέρι" και πρόσθεσε:

"Τώρα όμως σκέφτομαι τα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος που απομένουν και τον τελικό του Κυπέλλου με τη Νάπολι.

Θα πρέπει να είμαστε κυνικοί και αποφασιστικοί, δεν πρέπει να χάσουμε αυτή την ευκαιρία επειδή αυτοί που μας ζηλεύουν παραμονεύουν στη γωνία.

Οι στιγμές αυτές είναι τόσο όμορφες που δεν θέλω να βάζω άλλα πράγματα στο μυαλό μου. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει".

Όσον αφορά στο αν έχει ορίσει ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα τελειώσει την καριέρα του, απάντησε: "Ξέρω ότι βρίσκομαι στη δύση της καριέρας μου, δεν σκέφτομαι ότι μπορώ να παίζω μέχρι τα 60 μου χρόνια, αλλά μπορώ να τα πάω πολύ καλά για 1-2 χρόνια ακόμα".

Η καλύτερη ατάκα πάντως του Ιταλού άσου προς τον Φάμπιο Φάτσιο που του έπαιρνε τη συνέντευξη, ήρθε σε ερώτηση για την περιβόητη εκτέλεση αλά Ντελ Πιέρο .

"Το φάουλ αυτό γεννήθηκε στο σπίτι που μεγάλωσα. Μία καρέκλα ήταν η εστία και ένας καναπές το τείχος. Μετά ξεκίνησα να βάζω στόχο το διακόπτη στα φώτα του γκαράζ".

Διαβάστε επίσης για την επιθυμία του Μπερλουσκόνι να τον πάρει στη Μίλαν το καλοκαίρι.

Νοβάρα - Γιουβέντους 0-4

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ