ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αποθέωσε Πίρλο και Ντελ Πιέρο ο Μπουφόν

Αποθέωσε Πίρλο και Ντελ Πιέρο ο Μπουφόν
Ντελ Πιέρο Τζακερίνι Πίρλο

Άκρως κολακευτικά σχόλια έκανε για τους Αντρέα Πίρλο και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε για τον καθένα.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε σε δύο συμπαίκτες του ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο λόγος για τους Αντρέα Πίρλο και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, τους οποίους θαυμάζει και γνωρίζει καλά και από την εθνική Ιταλίας.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας παραχώρησε συνέντευξη στην "Equipe" και εξήρε και τους δύο συμπατριώτες του. Για τον μεν Πίρλο είπε χαρακτηριστικά πως πίστευε πως η σεζόν θα είναι επιτυχημένη για τη Γιουβέντους από τη στιγμή που αποκτήθηκε, ενώ για τον αρχηγό των "μπιακνονέρι" υπογράμμισε πως θα έπρεπε να τιμηθεί, δεδομένου πως δε θα αγωνίζεται στη Γιούβε την επόμενη σεζόν.

"Από τη στιγμή που έμαθα πως τον είχαμε πάρει είπα πως θα είχαμε μία επιτυχημένη χρονιά. Ήταν εμφανές, έχει φοβερή ποιότητα και η παρουσία του έχει βελτιώσει την ομάδα".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο: "Είναι εξαιρετικός και φέτος πέρασε πιθανότατα την πιο δύσκολη χρονιά στην καριέρα του, καθώς έπαιξε λίγο. Ωστόσο, κάθε φορά που αγωνιζόταν μας βοηθούσε και σκόραρε σημαντικά τέρματα. Θα έπρεπε να τον τιμήσουμε".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ