ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γουαρδιόλα: "Ο Λουίς Ενρίκε έκανε σπουδαία δουλειά"

Γουαρδιόλα: "Ο Λουίς Ενρίκε έκανε σπουδαία δουλειά"

Μία ημέρα μετά το επίσημο "αντίο" του στους παίκτες της Ρόμα, ο Λουίς Ενρίκε αποθεώθηκε από τον... Γουαρδιόλα. Τι είπε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα σε ερώτηση για το αν θα πάει εκείνος στους "τζαλορόσι".

O Λουίς Ενρίκε δεν κατάφερε να πετύχει όσα ονειρευόταν στο ξεκίνημα της σεζόν και ανακοίνωσε την Πέμπτη στους ποδοσφαιριστές της Ρόμα πως θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο την Κυριακή, ωστόσο εξακολουθεί να έχει αρκετούς υποστηρικτές...

Ένας από αυτούς είναι και ο Πεπ Γουαρδιόλα , με τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα να στάζει μέλι για τον άλλοτε συμπαίκτη του στους "μπλαουγκράνα" υποστηρίζοντας ότι η αποστολή του ήταν εκ των προτέρων πολύ δύσκολη.

"Ο Λουίς Ενρίκε έκανε εκπληκτική δουλειά. Δεν είναι εύκολο το περιβάλλον εκεί, και εγώ το ξέρω επειδή έχω παίξει εκεί.

Δεν ξέρω το λόγο που τον ώθησε να αποχωρήσει, η απόφαση είναι δική του και αν το έκανε θα ήταν απόλυτα πεπεισμένος ότι έπραξε σωστά", τόνισε ο 41χρονος Καταλανός τεχνικός .

Όσον αφορά σε κάποια σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες και ήθελαν τον ίδιο την προοπτική να διαδεχόταν τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα Β' στον πάγκο των Ρωμαίων, ο Γουαρδιόλα ήταν κατηγορηματικός λέγοντας:

"Εγώ τζαλορόσο; Για έναν χρόνο θα ξεκουραστώ και μετά θα δούμε. Δεν έχω κάνει άλλα σχέδια και δεν έχω στο μυαλό μου να προπονήσω τώρα κάποια ομάδα.

Δεν θα με δείτε να κυκλοφορώ πολύ".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ