ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επίθεση Λαπόρτα για τη φυγή Γκουαρντιόλα

Επίθεση Λαπόρτα για τη φυγή Γκουαρντιόλα
Λαπόρτα Γκουαρντιόλα

Ο Χουάν Λαπόρτα έριξε την ευθύνη για την αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα στη νυν διοίκηση, τη στιγμή που ο Σάντρο Ροσέλ είπε πως ο 41χρονος τεχνικός μπορεί να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα όποτε θελήσει.

Την τελευταία της παράσταση υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε χθες η Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου".

Ο προπονητής των Καταλανών στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει κι έτσι χθες γνώρισε την αποθέωση από ένα ολόκληρο γήπεδο.

Τις τελευταίες μέρες το θέμα της φυγής του πήρε μεγάλες διαστάσεις και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Χουάν Λαπόρτα, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό φρόντισε να εξαπολύσει βολές κατά των νυν ιθυνόντων του συλλόγου, υπονοώντας πως εκείνοι έφταιξαν για την επικείμενη αποχώρηση του 41χρονου τεχνικού.

"Έχω την αίσθηση πως ο Πεπ αισθανόταν όλο και πιο απομονωμένος. Κατέστρεψαν αυτό που φτιάξαμε. Ο Κρόιφ και ο Τσίκι (Μπεγκιριστάιν) είχαν στοιχηματίζει επ' αυτού και έχουν βγει πέρα για πέρα αληθινοί".

Ακόμη, ο Λαπόρτα ξεκαθάρισε πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλει υποψηφιότητα ξανά για την προεδρία της Μπαρτσελόνα: "Έχω το δικαίωμα να βάλω ξανά για πρόεδρος της Μπαρτσελόνα".

Από την πλευρά του, ο νυν ισχυρός άνδρας των "μπλαουγκράνα", Σάντρο Ροσέλ, τόνισε για μία ακόμη φορά πως η πόρτα για τον Γκουαρντιόλα θα είναι πάντα ανοιχτή: "Κανείς δεν έφυγε πριν το τέλος του παιχνιδιού. Το "Καμπ Νόου" το είπε ξεκάθαρα: "Πεπ, σε αγαπάμε". Ο Πεπ μπορεί να γυρίσει όποτε θέλει".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ