ΑΡΗΣ

Πρόταση της Ρόμα για φιλικό

Πρόταση της Ρόμα για φιλικό
Ουντότζι INTIME SPORTS

Η Ρόμα έκανε πρόταση στην ΠΑΕ Αρης για διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 26 Ιουλίου. Τετ α τετ Σουμπίνιο με Ολυμπιακό και απάντηση Ουντότζι στην διάρκεια της ημέρας

Το αν αυτό θα γίνει πράξη θα εξαρτηθεί από την συμφωνία που θα επέλθει στο οικονομικό κομμάτι με την διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης να επιθυμεί όλα να πάνε καλά.

Εύλογα γιατί στα ταμεία της θα βάλει ένα σημαντικό ποσό από τα έσοδα που θα υπάρξουνε από τα εισιτήρια όπως εξάλλου είχε συμβεί προ διετίας και πάλι την ίδια ημέρα με την Πενιαρόλ και τέσσερα χρόνια νωρίτερα με την Μπόκα Τζούνιορς.

Στο μεταγραφικό μέτωπο το ξεκίνημα της εβδομάδας αναμένεται να συνδυαστεί με εξέλιξη στο θέμα των δύο. Των Σουμπίνιο και Σαλόζε Ουντότζι.Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου μέσου του Ολυμπιακού είναι να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και να έχει συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας του Πειραιά καθώς το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Κύπρο.

Το αποτέλεσμα αυτής θα κρίνει και την έλευση του Σουμπίνιο στον Άρη την στιγμή που στους μνηστήρες του μετά τον Ατρόμητο προστέθηκε και ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ τις τελευταίες ώρες φαίνεται να προκύπτει εκ νέου θέμα Τάτου ως δανεικού από τον Ολυμπιακό.

Χθες εξάλλου η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην τελική της πρόταση απόκτησης στον Ουντότζι και περιμένει σήμερα την απάντησή του. Δεδομένου ότι αυτή φαντάζει ότι θα είναι θετική δεν αποκλείεται ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός να μεταβεί ακόμη και το απόγευμα από την Σόφια στο Πράβετς και να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ