ΑΡΗΣ

Παπαδόπουλος: "Θα είμαστε καλύτεροι"

Παπαδόπουλος: "Θα είμαστε καλύτεροι"
Παπαδόπουλος

Σύμφωνα με τον Γιάννη Παπαδόπουλο ο Άρης από φιλικό σε φιλικό θα γίνεται ακόμη καλύτερος ενώ ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής έδωσε την δική του υπόσχεση στους φιλάθλους της ομάδας

Ο χρόνος αποτελεί σύμμαχο για τον Άρη σύμφωνα με τον Γιάννη Παπαδόπουλο με τον 24χρονο αμυντικό μέσο να θεωρεί πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα γίνεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ακόμη στάθηκε και στην δική του χαμένη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής μίλησε για διάθεση ο Άρης να τρέξει αλλά και το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Απόλλων Σμύρνης στην Ριζούπολη.

Ο Παπαδόπουλος μετά το τέλος του χθεσινού δεύτερου φιλικού που έδωσε ο Άρης στην προετοιμασία του με την Λίτεξ Λόβετς τόνισε: «Είναι αρχή ακόμα, αλλά σήμερα νομίζω ήμασταν καλύτεροι από πλευράς τακτικής και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Αμυντικά ήμασταν καλά και δείξαμε ότι είμαστε γρήγοροι στην αντεπίθεση και μπορούμε να ανοίξουμε τις αντίπαλες άμυνες», κι όσο για την δική του χαμένη ευκαιρία σχολίασε: «Αν και δεν ήμουν κουρασμένος σε εκείνη τη φάση, έτυχε να πάει η μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα».

Κι όσο για τον Νταμαρλή υποστήριξε στην κάμερα του ΟΤΕ TV: «Έχουμε δείξει διάθεση, θα είμαστε ομάδα που θα τρέχει, άλλωστε είμαστε νεαρή ομάδα, αυτό βγάζουμε στο γήπεδο.

Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Αυτά τα φιλικά γίνονται για να βγούμε από τον ρυθμό των προπονήσεων, να λυθούν τα πόδια μας και πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για την καλή αμυντική λειτουργία στα δύο πρώτα φιλικά υποστήριξε: «Είμαστε συμπαγής ομάδα. Το παν είναι να μη δεχθείς γκολ. Έχουμε καλούς επιθετικούς και ο Μιχάλης (Μανιάς) και τα άλλα παιδιά και θα έρθουν τα γκολ».

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης είπε: «Όλοι θα παίξουν με όλους, εμείς θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να φέρουμε το διπλό».

Κι όσο τέλος για την παρουσία των φιλάθλων του Άρη στο Λόβετς της Βουλγαρίας υπογράμμισε: «Έχουνε δείξει οι οπαδοί μας ότι είναι κοντά όπου και να παίζει η ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα φέτος για να μη ξαναπεράσουμε τα ίδια με πέρσι, να είμαστε δεμένοι, όλοι να κοιτάξουν το καλό του Άρη».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ