ΑΡΗΣ

Στην Σόφια ο Ουντότζι

Στην Σόφια ο Ουντότζι
INTIME SPORTS

Κι ενώ το σίριαλ Σουμπίνιο καλά κρατεί για την ΠΑΕ Άρης ο Σαλόζε Ουντότζι βρίσκεται στην Σόφια και αναμένει το ΟΚ για να μεταβεί στο Πράβετς.

Η υπομονή όλων στην ΠΑΕ Άρης για τον Σουμπίνιο έχει αρχίσει να εξαντλείται την ίδια ώρα που ο Σαλόζε Ουντότζι βρίσκεται στην Σόφια και αναμένει το ΟΚ για να μεταβεί στο Πράβετς.

Ο Νιγηριανός μέσος βρίσκεται μόνιμα στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας καθώς από εκεί είναι η καταγωγή της συζύγου του και φέρεται να έχει αποδεχθεί την κρούση της ΠΑΕ Άρης.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της, Δημήτρη Μούτα, γνωρίζουνε από πρώτο χέρι και το τι μπορεί να προσφέρει και τον χαρακτήρα του και εγγυώνται ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ.

Για το λόγο αυτό και δεν αποκλείεται μέσα τις επόμενες τρεις μέρες παραμονής στο Πράβετς ο πρώην Νιγηριανός μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου να ταξιδέψει από την Σόφια για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη.

Κι όσο για την περίπτωση του Σουμπίνιο οι ώρες περνούν και όσα δεν απαντάει φαίνεται από εκεί που όλα έδειχναν ότι ήταν κοντά στο να αποκτηθεί από την ΠΑΕ Άρης να αποσυρθεί το ενδιαφέρον της. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι τις τελευταίες μέρες εξετάζει και άλλη περίπτωση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ