ΑΡΗΣ

Ο Καπό και οι "ερυθρόλευκοι" δανεικοί

Ο Καπό και οι "ερυθρόλευκοι" δανεικοί
Ολιβιέ Καπό

Στον Άρη θέλουν να κρατούν κρυφό το όνομα του Ευρωπαίου επιτελικού μέσου που φέρονται να βρίσκονται κοντά στην απόκτησή του ωστόσο τις τελευταίες ώρες προκύπτει το όνομα του Ολιβιέ Καπό

Το όνομα του Ολιβιέ Καπό είναι το νέο που προκύπτει για την ΠΑΕ Άρης όσον αφορά την θέση του επιτελικού μέσου κι ενώ όλες αυτές τις τελευταίες μέρες θέλουνε να κρατούν κρυφό το όνομα του Ευρωπαίου επιτελικού μέσου που φέρονται να βρίσκονται κοντά στην απόκτησή του.

Παράλληλα από σήμερα αναμένεται να υπάρξουνε εξελίξεις και όσον αφορά τους δανεικούς από τον Ολυμπιακό καθώς ο Ανδρέας Τάτος δεν συμπεριλήφθηκε από τον Μίτσελ στην αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί για την Γερμανία όπως ακόμη οι Σιώπης και Καραγκούνης που είναι πιθανό να απασχολήσουνε.

Ο 33χρονος Γάλλος Καπό φέρεται να είναι μία από τις επιλογές που εξετάζουνε με ιδιαίτερη προσοχή οι άνθρωποι του Άρη για την θέση του επιτελικού μέσου, που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Β΄ Εθνική της Γαλλίας με την Οσέρ.

Ο Καπό ξεκίνησε την καριέρα του στην Οσέρ και έχει αγωνιστεί ακόμη στις Γιουβέντους (2004-05), Μονακό (2005-06), Λεβάντε (2006-07), Μπέρμινγχαμ (2007-08), Γουίγκαν (2008-10), Μπουλόν (2009-10), Αλ Αχλί (2010-11), Σέλτικ (2010-11) και επέστρεψε ξανά στην Οσέρ το καλοκαίρι του 2011.

Τον φιλικό αγώνα του Άρη με τη Ρόμα μπορείτε να τον δείτε ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι OTE sport 1 HD του ΟΤΕ TV

Ο Καπό που έχει ύψος 1,84μ. εκτός από την θέση του επιτελικού μέσου αγωνίζεται και σε αυτήν του αριστερού χαφ ενώ έχει και 9 συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας.

Εν τω μεταξύ και μετά την απόφαση του Μίτσελ να μην συμπεριλάβει τελικά στην αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει σήμερα το πρωί στην Γερμανία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους Τάτο, Σιώπη αλλά και Καραγκούνη είναι πολύ πιθανό να τους φέρει και πάλι στο προσκήνιο για την απόκτησή τους από τον Άρη με την μορφή δανεισμού.

Ο Τάτος είναι γνώριμος στον Άρη από το δεύτερο εξάμηνο της περσινής αγωνιστικής περιόδου όπου πρόλαβε πολύ γρήγορα να αγαπηθεί από τους φιλάθλους του Άρη και απομένει να φανεί αν ο Χατζηνικολάου θα είναι θετικός για την απόκτησή του. Αυτή σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθεί και από τον Ευρωπαίο επιτελικό μέσο που γίνεται προσπάθεια απόκτησής του με αυτόν να πρόκειται για τον Καπό, τον Ιταλό Βιόλα ή και κάποιον άλλον που δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του.

Όσο για τους Σιώπη και Καραγκούνη αγωνίζονται στην θέση του δεξιού μπακ, θέση όπου στον Άρη αναζητούνε λύση και για αυτό το τελευταίο διήμερο στις προπονήσεις συμμετέχει ο υπό δοκιμή Κιρμίζι. Ωστόσο και για τους δύο τα προηγούμενα 24ωρα τονιζόταν πως δεν τίθεται θέμα απόκτησής κάποιου εκ των δύο. Ακόμη από την στιγμή που ο Μίτσελ φαίνεται να υπολογίζει στον Λυκογιάννη ο Άρης δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην απόκτηση του υπό δοκιμή αριστερού μπακ Βαλεριάνου.

Κατά τα άλλα σήμερα ή το αργότερο αύριο, ανήμερα του φιλικού παιχνιδιού με την Ρόμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου η κίνηση στα εισιτήρια είναι ιδιαίτερα αυξημένη, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει εξέλιξη στο φλερτ με ον κεντρικό αμυντικό του Εργοτέλη τον Γιώργο Σαρρή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ