ΑΡΗΣ

Επανήλθε για Σαρρή

Επανήλθε για Σαρρή
Σαρρής INTIME SPORTS

Στην ΠΑΕ Άρης δεν φαίνεται να παρατάνε τελικά την περίπτωση του Γιώργου Σαρρή και τα τελευταία 24ωρα επανήλθε για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού του Εργοτέλη.

Τα τελευταία 24ωρα στην ΠΑΕ Άρης επανήλθε για την απόκτηση του Γιώργου Σαρρή με βελτιωμένη πρόταση στον κεντρικό αμυντικό του Εργοτέλη.

Το απόγευμα της Κυριακής οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν κρύβανε πως το φλερτ δεν φάνηκε να προχωράει αλλά μία μέρα μετά επανήλθε αλλάζοντας την λογική τους.

Αιτία; Η ανάγκη ενίσχυσης της θέσης του κέντρου της άμυνας καθώς ο Γιάννης Χατζηνικολάου επιθυμεί να έχει μία ακόμη λύση εκτός από το δίδυμο των Κύργια και Πουλίδο που όλα δείχνουν πως έχουνε τον πρώτο λόγο για την βασική ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δια του προέδρου της Δημήτρη Ηλιάδη ανέβασε την προσφορά της στον Σαρρή στις 60.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο.

Αυτό δε που απομένει να φανεί είναι ο τρόπος που θα λυθεί το συμβόλαιό του με τον Εργοτέλη καθώς αυτό λήγει στο τέλος του Δεκέμβρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης αφού επανήλθε βρίσκεται σε απευθείας συζητήσεις με τον Σαρρή παρακάμπτοντας τον εκπρόσωπό του και ευελπιστεί πως δεν θα αργήσει να τον κάνει δικό της.

Κατά τα άλλα οι Μανώλης Σιώπης και Τόμας Ντε Βινσέντι του Ολυμπιακού δεν φαίνεται να απασχολούν επί του παρόντος το τεχνικό τιμ του Άρη για την απόκτησή τους με την μορφή δανεισμού.

Σε αντίθεση με τους Μπάμπη Λυκογιάννη και Γιάννη Φετφατζίδη που τηρείται στάση αναμονής ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και θέμα με τον Ανδρέα Τάτο αν δεν υπάρξει θετική απάντηση από τον Ευρωπαίο επιτελικό μέσο που του έχει γίνει πρόταση και είναι θετικός να έρθει.

Σήμερα εξάλλου θα δοκιμαστούν για μία ακόμη μέρα από τον Γιάννη Χατζηνικολάου οι Γιώργος Βαλεριάνος και Κερέμ Κιρμίζι και απομένει να φανεί αν ο Σερραίος τεχνικός θα ανάψει το πράσινο φως για να αποκτηθούν.

Τέλος στην διάρκεια της σημερινής ημέρας υπήρξε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, με τον πρόεδρο των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη, Γιάννη Βένο, παρουσία και του υπεύθυνου του αγωνιστικού τμήματος, Κώστα Δράμπη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ