ΑΡΗΣ

Δοκιμάζει Βαλεριάνο και Κιρμιζί

Δοκιμάζει Βαλεριάνο και Κιρμιζί
INTIME SPORTS

Οι Γιώργος Βαλεριάνος και Κερέμ Κιρμιζί δοκιμάστηκαν από τον Γιάννη Χατζηνικολάου στην απογευματινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Με τους Γιώργο Βαλεριάνο και Κερέμ Κιρμιζί να συμμετέχουν σε λογική δοκιμής πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα έχει την ευκαιρία βλέποντάς τους από κοντά να διαπιστώσει κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου και να εισηγηθεί την απόκτησή τους.

Ο Βαλεριάνος είναι 21 χρονών και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό από όπου δόθηκε δανεικός σε Θρασύβουλο και Γλυφάδα. Πέρσι ανήκε στον ΟΦΗ, ενώ φόρεσε και την φανέλα της Εθνικής Νέων.

Κι όσο για τον Κιρμίζι είναι 23χρονος ομογενής από την Γερμανία αν και γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ. Πέρασε από τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου με τελευταίο του σταθμό την γερμανική Άουε ενώ ακόμη έχει περάσει και από την Κ20 της Skoda Ξάνθης.

Πλέον είναι στο χέρι τους να πείσουν τον Χατζηνικολάου και ταυτόχρονα τον Σερραίο τεχνικό να αποφασίσει πόσες μέρες θα μείνουνε για δοκιμή και αν θα αποφασίσει την απόκτησή τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ