ΑΡΗΣ

Δοκιμάζει ομογενή μπακ ο Άρης

Δοκιμάζει ομογενή μπακ ο Άρης

Το παρών στην απογευματινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου πρόκειται να δώσει ομογενής δεξιός μπακ. Σε αναμονή πάντα για τον επιτελικό μέσο.

Το νέο πρόσωπο στην απογευματινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου πρόκειται να δώσει ομογενής δεξιός μπακ που αφίχθη τις τελευταίες ώρες στην Θεσσαλονίκη.

Στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης φροντίζουν να μην έχει διαρρεύσει το όνομά του θέλοντας να περάσει πρώτα από το μικροσκόπιο του Γιάννη Χατζηνικολάου και αφού τον εγκρίνει να έρθουν σε συμφωνία μαζί του.

Ο Σερραίος τεχνικός του Άρη εξάλλου αποτελεί κοινό μυστικό ότι επιθυμεί την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ενός αριστερού μπακ με επικρατέστερο τον Μπάμπη Λυκογιάννη του Ολυμπιακού ως δανεικού και με την ίδια λογική και τον Γιάννη Φετφατζίδη για την ενίσχυσης της μεσοεπιθετικής του γραμμής.

Παράλληλα ο Χατζηνικολάου μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ και άμεσο συνεργάτη του τον Δημήτρη Μούτα για την θέση του επιτελικού μέσου έχουνε ξεχωρίσει συγκεκριμένο Ευρωπαίο.

Μία επιλογή που προέκυψε μετά την μη απόκτηση του Σουμπίνιο που κατέληξε από τον Ολυμπιακό σε ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και το μπέρδεμα με τον Νικολάς Βιόλα αφού μετά από την προφορική συμφωνία μαζί του και την σύμφωνη γνώμη της Πάλερμο που έχει το 50% των δικαιωμάτων του για τον δανεισμό του η Ρετζίνα που έχει το άλλο 50% ήταν αρνητική.

Εν τω μεταξύ η πρόβα τζενεράλε του Άρη για το νέο πρωτάθλημα της Super League θα δοθεί στις 11 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής κόντρα στον Πανθρακικό στις 19:00. Μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα με τον Απόλλων Σμύρνης στην Ριζούπολη.

Τέλος κάτι παραπάνω από ικανοποιητική κρίνεται από την ΠΑΕ Άρης η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας με τον αριθμό τους να έχει ξεπεράσει τις 2.000.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ