ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Η νοοτροπία που ταιριάζει στην ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ και τους έστειλε μήνυμα για το τώρα αλλά και για την επόμενη σεζόν. "Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την ομάδα πέρα από τη νίκη" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός.

Προφανώς και για τον Μανόλο Χιμένεθ έχει μεγάλη σημασία το γεγονός πως η ΑΕΚ κέρδισε τον ΠΑΟΚ. Όμως ακόμα πιο σημαντικό για τον Ισπανό τεχνικό, είναι ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες του κυνήγησαν και έφτασαν σ’ αυτή τη νίκη. Το γεγονός πως έβγαλαν ψυχή στο γήπεδο.

Και ο Χιμένεθ αυτή τη νοοτροπία θέλει να βλέπει από τους παίκτες του. Κάτι που επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, στην ομιλία που έκανε στη σημερινή (29/5) προπόνηση. « Αυτή είναι η αγωνιστική εικόνα που ταιριάζει σ’ εμάς. Δείξαμε ψυχή, δείξαμε καρδιά και κυρίως δείξαμε πως μπήκαμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Πάντα πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο και να βγάζουμε πάθος και να τα δίνουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη.

Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την ΑΕΚ. Και αυτό θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας και για την επόμενη σεζόν. Αυτός ο χαρακτήρας και αυτή η νοοτροπία είναι που κάνει τις μεγάλες ομάδες, να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες. Όταν δείχνει τον ίδιο χαρακτήρα και την ίδια ψυχή για τη νίκη, σ’ όλα τα ματς, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Και η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα» τόνισε στους παίκτες του, μεταξύ άλλων, ο Ισπανό τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ζωντανή για την πρώτη θέση η ΑΕΚ, 1-0 τον ΠΑΟΚ
Χιμένεθ: "Δεν είπα ότι παίζεται η παραμονή μου"
Χιμένεθ: "Όλοι μαζί για την καλύτερη ΑΕΚ της νέας σεζόν"
Αραούχο, Σκόκο και λοιποί

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ