ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Όλοι μαζί για την καλύτερη ΑΕΚ της νέας σεζόν"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για πρώτη φορά ως ο προπονητής και της επόμενης σεζόν, μετά τον ντόρο που λανθασμένα δημιουργήθηκε λόγω δηλώσεών του στη Marca. (VIDEO)

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ μίλησε αποκλειστικά στο ΑΕΚ TV λίγο μετά τη νίκη της ομάδας επί του ΠΑΟΚ με 1-0. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ότι οι δύο αγώνες με τον συγκεκριμένο αντίπαλο ήταν οι καλύτεροι της ομάδας του ως τώρα στα playoffs κι αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του σε ένα "βάρβαρο" πρόγραμμα με αγώνες ανά 72 ώρες.

Παράλληλα, ζήτησε την ίδια προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές του και στο φινάλε στη Νέα Σμύρνη και στο τέλος ρωτήθηκε για το πόσο μεγάλο κίνητρο είναι για τον ίδιο να βάλει τη σφραγίδα του στη νέα ΑΕΚ δουλεύοντας με την ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν.

ANAΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει αν προσθέσουμε κι αυτό που κάναμε στη Τούμπα. Είναι βάρβαρο να παίζουν οι ποδοσφαιριστές κάθε 72 ώρες ή και νωρίτερα. Αυτό που θέλουν να κάνουμε είναι να ξεκουράσουμε παίκτες με το ροτέισον που επιχειρούμε και περιμένουμε να τελειώσει αυτή η διαδικασία για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Η αλήθεια είναι ότι στην πλειοψηφία των παιχνιδιών η ομάδα είχε καλή εικόνα. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟ εκτός έδρας, που δεν τα καταφέραμε, τα καλά είναι περισσότερα από τα κακά. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αλλά το πλέον σημαντικό είναι ότι θέλω να δω την εικόνα μιας ομάδας που θέλει να πάρει τη νίκη.

Δεν είναι καλό μια ομάδα σαν την ΑΕΚ να αλλάζει δυο και τρεις προπονητές το χρόνο. Αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι οφείλουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί, ώστε να ετοιμάσουμε την καλύτερη δυνατή ΑΕΚ για να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα τον επόμενο χρόνο".

Δείτε το VIDEO:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ