ΑΕΚ

Βάργκας: "Με αυτά τα λεφτά, ξεχάστε το…"

Βάργκας: "Με αυτά τα λεφτά, ξεχάστε το…"
Βάργκας INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αποκαλύπτει ότι ο Φαμπιάν Βάργκας ζητάει τα διπλάσια χρήματα από αυτά που μπορεί να του δώσει σήμερα η ΑΕΚ και θέλει να δει ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας για να σκεφτεί αν θα θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Η αλήθεια για τις προθέσεις του κολομβιανού μέσου σχετικά με το αν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ ή όχι, κρύβεται στην ακόλουθη φράση: "Αυτά τα χρήματα μπορώ να τα βρω εύκολα και σε μέτρια ομάδα της Νότιας Αμερικής".

Ήταν το πρώτο «Όχι» του Φαμπιάν Βάργκας στην πρόταση της Ένωσης για ανανέωση του συμβολαίου του αντί 200.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα έπαιρνε (και θα έδιναν επώνυμοι ΑΕΚτζήδες) ο ποδοσφαιριστής άμεσα και σε ρευστό εφόσον έβαζε την υπογραφή του στο έγγραφο που θα τον «δέσμευε» με την ΑΕΚ για επιπλέον έναν χρόνο!

Αυτό που κάποιοι λησμονούν είναι ότι για την εφετινή σεζόν ο Βάργκας πληρώθηκε 400.000 ευρώ, τις 150.000 εκ των οποίων τις έλαβε από την πρώην ομάδα του, την ισπανική Αλμερία. Η ΑΕΚ τον αντάμειψε με 250.000 ευρώ (εκ των οποίων έχει λαμβάνειν περίπου 65.000 ακόμα) για τις υπηρεσίες του, χρήματα λιγότερα από αυτά που του προσφέρει τώρα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με τιμά η πρότασή σας, με τιμά το γεγονός ότι θέλετε να συνεχίσω εδώ, όμως το κασέ μου είναι πολύ πιο υψηλό. Αυτά τα χρήματα τα βρίσκω εύκολα οπουδήποτε, η διαφορά μας είναι μεγάλη" ήταν η απάντηση του Κολομβιανού, ο οποίος μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς, έθεσε και θέμα προπονητή:

Κριτήριο για τον ίδιο και ο προπονητής!

"Θα έχω στο μυαλό μου αυτή την πρόταση, θα περιμένω να δω και ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας και θα αποφασίσω" είπε ο Βάργκας, ο οποίος όπως είναι γνωστό δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τον νυν τεχνικό της ΑΕΚ Νίκο Κωστένογλου. Ένας από τους ελάχιστους στο ποδοσφαιρικό τμήμα που αισθάνονται έτσι, αλλά αυτή είναι και μία πραγματικότητα που πρέπει να καταγραφεί.

Εσείς διαβάστε εδώ για το αντίο του Δέλλα στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ και την περίπτωση του Κώστα Μανωλά που προτάθηκε στην Λεβάντε, αλλά και το αρχικό όχι της ΕΠΟ στην Ένωση για την αδειοδότηση.

Βέβαια τα χρήματα λύνουν τέτοιες διαφορές και στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι έστω με 300.000 ευρώ, ο Βάργκας θα έβαζε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Γι αυτό πλέον καλείται να αποφασίσει ο Νικολαΐδης. Οι 200.000 ευρώ υπάρχουν, οι 100.000 που λείπουν πρέπει να εξασφαλιστούν με κάποιο τρόπο.

Και γι αυτό θα πρέπει να αποφασίσει ο κατά τα φαινόμενα επόμενος διοικητικός ηγέτης της Ένωσης. Εφόσον πρωτίστως ξεκαθαρίσει τι θέλει να κάνει με τον Κωστένογλου για τον οποίον πάντως, σύμφωνα με τις κεραίες του Sport24.gr, έχει εξαιρετική άποψη…

Η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Βάργκας είναι αληθής…

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ